Lidl smijt 800 euro korting op deze ruige elektrische fiets

Deals Jeroen Kraak 13 mei 2024
Leestijd: 1 minuut

Als je op zoek bent naar een stoere elektrische fiets, ben je deze week bij Lidl aan het juiste adres. Het heeft een elektrische mountainbike in de aanbieding die nu 800 euro goedkoper is dan normaal.

Lidl heeft naast groente fruit en brood ook een flink aantal elektrische fietsen in het assortiment. Een van de stoerste is misschien wel de elektrische mountainbike van Zündapp.

Met deze elektrische mountainbike ben je niet alleen op de weg een ster. Je kan ook de bospaden en andere plekken opzoeken waar je met een gewone elektrische fiets niet zo makkelijk komt.

De elektrische fiets van Lidl

Hoewel het een mountainbike is, is deze elektrische fiets wel heel comfortabel. Dat komt door het compacte ontwerp met de gebogen bovenbuis. Daarnaast zit er ook een verende voorvork op, die je naar behoefte kunt afstellen.

De motor van deze elektrische fiets zit op het achterwiel. Je hebt daarmee de keuze uit vijf verschillende ondersteuningsstanden. Die bedien je makkelijk via het LED-scherm op je stuur.

Lidl heeft deze week een stoere elektrische fiets in de aanbieding. Je betaalt 800 euro minder voor een mountainbike.
(Afbeelding: Lidl)

Daarnaast beschikt de elektrische fiets over 24 versnellingen. Zo rijd je makkelijk over vlakke routes, maar ook flinke heuvels zijn daarmee geen enkel probleem.

Eén van de belangrijkste onderdelen is de accu en die zit verwerkt in de buizen. Zo ziet de elektrische fiets er weer net wat mooier uit. Om precies te zijn heeft de batterij een capaciteit van 504 Wh. Hiermee is een actieradius te behalen tussen de 35 en 150 kilometer (afhankelijk van de stand).

Zo veel betaal je voor deze elektrische mountainbike bij Lidl

Een mountainbike is niet compleet zonder dikke banden. Deze heeft RTS-exemplaren die je onder bijna elke omstandigheid goede grip geven. De velgen zelf hebben dan weer een grootte van 27,5 inch. Tot stilstand kom je met de hydraulische schijfremmen.

Als laatste is er nog een detail belangrijk: de prijs. Normaal kost deze elektrische fiets bij Lidl 2.299 euro, maar nu heb je ‘m al voor 1.499 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen