Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 23 mei 2023
Leestijd: 5 minuten

Lidl, Aldi, Action en Kruidvat hebben deze week 10 topgadgets in de aanbieding

#1 Lidl aanbiedingen week 21 2023

Welkom bij Lidl. Een supermarkt voor al je boodschappen, maar ook handige gadgets. Van de ideale steelstofzuiger tot een potje padel.

Bosch steelstofzuiger bij Lidl

Lidl heeft niet alleen producten van het eigen merk. Regelmatig scoor je er ook producten van bekende fabrikanten. Deze week heeft de supermarkt een steelstofzuiger van Bosch in de aanbieding.

Dit model heeft een accuduur van 40 minuten en een stofreservoir van 400 ml. Je kiest uit twee verschillende vermogensstanden. Je hebt ‘m nu met 90 euro korting voor 119 euro.

Steelstofzuiger Bosch Lidl
Zuigen als een Bosch. (Afbeelding: Lidl)

Elektrische tafelgrill bij Lidl

Wil je binnenkort gaan barbecueën, maar heb je niet te veel zin in gedoe zoals kolen aansteken en de hele tijd heen en weer naar de bbq lopen? Lidl heeft de oplossing.

Je kunt namelijk ook gewoon kiezen voor een elektrische grill. Deze zet je op de tafel en het feest kan beginnen. Het mooie is dat je dit apparaat zowel binnen als buiten gebruikt. Bij Lidl kost deze nu 24,99 euro.

Tafelgrill Lidl
Grillen. (Afbeelding: Lidl)

Padelset bij Lidl

Hoewel wij bij WANT vooral van online gamen houden, is het soms ook gewoon goed om offline te spelen. Lekker binnen of buiten jezelf in het zweet werken. Dat kan prima met een potje padel met vrienden. Lidl heeft de ideale set voor je.

Lidl heeft een prachtige padelset voor je in de aanbieding die ideaal is voor beginners. Deze zet bestaat uit een racket en drie ballen. Daarnaast is er ook een draagtas bij. Voor deze betaal je 24,99 euro.

Padelset Lidl
Klaar om te spelen. (Afbeelding: Lidl)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!