Lidl, Aldi, Action en Kruidvat hebben deze week 10 topgadgets in de aanbieding

Deals Jeroen Kraak 23 mei 2023
Leestijd: 5 minuten

#2 Aldi aanbiedingen week 21 2023

Wie is de grootste concurrent van Lidl? Precies, dat is de Aldi. Zowel op het gebied van boodschappen als op gadgets is deze supermarkt het bezoeken meer dan waard.

Android Full HD smart-tv bij Aldi

Bij Aldi kun je niet alleen terecht voor jouw dagelijkse boodschappen, ook voor je nieuwe Full HD Smart tv-met Android TV.

Deze televisie heeft een afmeting van 32-inch. Je sluit makkelijk jouw console aan via een van de drie HDMI-ingangen. Ook zitten er in dit toestel 2x 6W RMS-speakers. Je hebt deze televisie nu voor 199 euro.

Android smart tv Aldi
De televisie die je nu bij Aldi hebt voor een prikkie. (Afbeelding: Aldi)

Bluetooth-oortjes bij Aldi

Bluetooth-oortjes zijn zo handig dat ze zowat onmisbaar zijn. Je verbindt ze heel makkelijk met je telefoon, tablet of laptop. Ook Aldi heeft zijn eigen exemplaren.

Deze oortjes hebben een batterijduur tussen de drie en 4 uur. Met de case kun je in totaal vier keer opladen. Daarnaast ondersteunen ze ook Siri en Google Assistent. Je hebt ze nu voor 14,99 euro.

Bluetooth oortjes Aldi
Zo luister je overal naar je favoriete muziek. (Afbeelding: Aldi)

USB-stick bij Aldi

Nog zo’n handige gadget die eigenlijk bij niemand in de tas mag ontbreken. Een USB-stick is natuurlijk altijd fijn om mee te nemen. Als je bestanden moet opslaan, kan dat meteen. Zelfs als je bijvoorbeeld bij Aldi bent.

Deze USB-stick van Aldi heeft een totale opslag van 64 GB. Je kunt dus ook meteen redelijk grote bestanden opslaan als je dat nodig hebt. Je betaalt voor dit model nu 8,99 euro.

Aldi USB Stick
De ideale compagnon voor onderweg. (Afbeelding: Aldi)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen