Lidl, Aldi, Action en Kruidvat hebben deze week 10 topgadgets in de aanbieding

Deals Jeroen Kraak 23 mei 2023
Leestijd: 5 minuten

#3 Action aanbiedingen week 21 2023

Als je iets niet kunt vinden bij de Aldi of Lidl, dan is Action waarschijnlijk de winkel die het wel heeft. Het is dan ook de moeite waard om hun folder even te doorzoeken naar gadgets.

Videodeurbel bij Action

We kennen natuurlijk allemaal de videodeurbellen van Ring en Google Nest. Vind je die net wat te prijzig? Dan heeft Action de oplossing voor je. Het heeft een videodeurbel die nu flink voordeliger is.

Hiermee houd je precies in de gaten wie er voor jouw deur staat. Het is zelfs mogelijk om de beelden van de camera op te slaan. Zo is het tegelijkertijd ook een goede beveiligingscamera. Je betaalt voor dit exemplaar nu 39,95 euro.

Videodeurbel Action
Ring, ring, wie is daar? (Afbeelding: Action)

Partytent bij Action

Bij WANT houden we van een feestje en nu het weer beter weer is, hebben we die vooral buiten. Om toch zeker te zijn dat je ergens kunt schuilen, is een partytent de ideale oplossing. Ook als je de zon even wil ontwijken natuurlijk. Action heeft nu een prachtig exemplaar op voorraad.

Action heeft namelijk een partytent aan het assortiment toegevoegd. Zo sta je droog of in de schaduw. Gelukkig zoals je van Action bent gewend is deze niet heel prijzig. Je betaalt er nu 59,99 euro voor.

Partytent Action
Feest! (Afbeelding: Action)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen