Lidl, Aldi, Action en Kruidvat hebben deze week 10 topgadgets in de aanbieding

Deals Jeroen Kraak 23 mei 2023
Leestijd: 5 minuten

#4 Kruidvat aanbiedingen week 21 2023

Kruidvat is de plek waar je al je haar- en huidproducten koopt, maar ze verkopen net als de Lidl, Aldi en Action ook allerlei handige gadgets.

LEGO James Bond bij Kruidvat

Ben je een echte James Bond-fan en bouw je daarnaast ook graag met LEGO? Kruidvat heeft dan echt precies wat je zoekt. De drogisterij heeft nu een heel interessante LEGO-set in de aanbieding.

Met deze LEGO-set die je kunt kopen bij Kruidvat bouw je nu de Aston Martin van James Bond na. Om precies te zijn is dit de DB5, een replica van de wereldberoemde sportwagen uit 1964. Bij de winkel betaal je er nu 22,99 euro voor.

Kruidvat James Bond
007 (Afbeelding: LEGO)

Elektrische fiets bij Kruidvat

We sluiten dit rijtje af met misschien wel een van de beste aanbiedingen van deze week. Die is namelijk te vinden bij Kruidvat. De winkel heeft nu een elektrische fiets in de aanbieding met flinke korting.

Deze elektrische fiets is speciaal gemaakt om mee te toeren. Deze heeft een sportief uiterlijk en met een volle lading kom je toch al tussen de 80 en 100 kilometer verder. Je betaalt voor dit model op dit moment zo’n 849 euro, terwijl die normaal een adviesprijs heeft van 1.399 euro.

Elektrische fiets Kruidvat
De ideale elektrische fiets voor in het weekend. (Afbeelding: Kruidvat)

LEGO maakt een bijzondere set van Pac-Man die je wil hebben

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen