Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 7 feb 2023
Leestijd: 5 minuten

10 goedkope gadgets die je deze week bij Lidl en Aldi scoort

#2 Aldi aanbiedingen week 6 2023

Wie is de grootste concurrent van Lidl? Precies, dat is de Aldi. Zowel op het gebied van boodschappen als op gadgets is deze supermarkt het bezoeken meer dan waard.

Radiografische projectieklok bij Aldi

Als een kleine wekker niet genoeg is, moet je een langs Aldi. De supermarkt verkoopt nu een wekker die ook is te gebruiken als projectieklok.

Je kunt de tijd dus naast het scherm ook zien op de muur. Ja ‘waarom’ zal je jezelf afvragen. Die vraag kan ik helaas niet voor je beantwoorden, maar goed, laten we er maar op houden dat het leuk is. En wat nog fijner is, is de prijs. Je betaalt er 12,99 euro voor.

Projectieklok Aldi
Tijd voor een nieuw klokje. (Afbeelding: Aldi)

Hakmolen bij Aldi

Het snijden van groente kan soms een verschrikkelijk klusje zijn. Denk bijvoorbeeld aan het hakken van uien. Niet alleen komen de tranen in je ogen, het gaat ook nog eens ontzettend stinken.

Dat klusje besteed je nu prima uit aan een stukje techniek. Bij Aldi kun je namelijk deze week een mini hakmolen scoren. Je betaalt voor deze handige keukenhulp nu 14,99 euro.

hakmolen Aldi
Maak gehakt van die tomaat! (Afbeelding: Aldi)

Dubbele inductieplaat bij Aldi

Wil je liever op elektriciteit koken dan gas? Dan hoef je niet jouw hele keuken te verbouwen. Je hoeft alleen maar naar Aldi. De supermarkt verkoopt naast voedsel, ook een inductieplaat om op te koken.

Aldi heeft deze week een inductieplaat in de aan bieding. Daarop kun je twee pannen tegelijkertijd kwijt. Deze plaat heeft ook een aantal verschillende standen, waardoor je jouw biefstukje op de juiste temperatuur bakt. Je hebt dit ideale keukengadget nu voor 79,99 euro.

Inductieplaat Aldi
Lekker koken. (Afbeelding: Aldi)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
10 goedkope gadgets die je deze week bij Lidl en Aldi scoort
Sluiten