Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 7 feb 2023
Leestijd: 5 minuten

10 goedkope gadgets die je deze week bij Lidl en Aldi scoort

#3 Action aanbiedingen week 6 2023

Als je iets niet kunt vinden bij de Aldi of Lidl, dan is Action waarschijnlijk de winkel die het wel heeft. Het is dan ook de moeite waard om hun folder even te doorzoeken naar gadgets.

Pocket Printer bij Action

Waarschijnlijk heb je thuis al een printer voor het afdrukken van documenten. Toch gebruiken we die tegenwoordig amper, want bijna alles gaat digitaal en bovendien gebruik je jouw pc niet vaak.

Action heeft nu een pocket printer in de aanbieding. Deze past in je rugzak. Het is ideaal als je foto’s wil printen vanaf je mobiel. Zo heb je meteen een aandenken aan dat leuke moment. Bovendien maak je met deze printer ook heel makkelijk stickers. Voor de prijs hoef je het niet laten, want het gadget kost 29,95 euro.

Pocketprinter Action
Print het! (Afbeelding: Action)

Streaming microfoon bij Action

Wil je beginnen met streamen? Dan kun je dat beter klein doen. Je hebt natuurlijk microfoons van honderden euro’s, maar begin eerst met dit exemplaar van Action.

Deze microfoon heeft een instelbaar volume en je kunt ‘m draaien zoals jij wil. Bovendien heeft deze ook nog zes verschillende led-instellingen, zodat die ook mooi verlicht is. Je hebt ‘m voor 13,95 euro.

Microfoon Action
Eenvoudig opnemen. (Afbeelding: Action)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
10 goedkope gadgets die je deze week bij Lidl en Aldi scoort
Sluiten