Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 8 nov 2022
Leestijd: 4 minuten

10 gadgets die je voor een spotprijs scoort bij Aldi, Lidl, Action en Kruidvat

#2 Aldi aanbiedingen week 45 2022

Wie is de grootste concurrent van Lidl? Precies, dat is de Aldi. Zowel op het gebied van boodschappen als op gadgets is deze supermarkt het bezoeken meer dan waard.

LED-lichtslang bij Aldi

Bij Aldi kijken ze reikhalzend uit naar kerst. De folder van deze week staat dan ook bomvol met allerlei kerstaccessoires, waaronder deze lichtslang.

Deze heeft 200 LED-lampjes en is in totaal 10 meter langs. Zo creëer jijzelf thuis de ideale sfeer tijdens de donkere dagen. Je hebt ‘m voor nog geen 10 euro.

Aldi Ledslang
Lichtelijk entousiast. (Afbeelding: Aldi)

Tijdschakelaar bij Aldi

Natuurlijk is zo’n LED-slang leuk, maar het is wel een gedoe als je ‘m elke dag aan en uit moet zetten. Gelukkig heeft ALDI daar ook een oplossing voor. Zo komt het met een tijdschakelaar, waardoor je van te voren zelf kunt bepalen wanneer de lampen aan of uit moeten.

Niet alleen tijdens kerst, maar bijvoorbeeld ook handig voor de lamp bij de voordeur of aan de schuur. Voor 6,99 euro is die van jou.

Tijdschakelaar Aldi
Die doet het licht wel uit! (Afbeelding: Aldi)

Telescopische autoruiten-krabber bij Aldi

Het wordt weer kouder en dat betekent dat je helaas niet onder dit klusje zal uitkomen als je een auto hebt: de ruiten krabben. Aangezien het niet het fijnste is om te doen, kun je het jezelf beter zo gemakkelijk mogelijk maken.

Aldi helpt je nu een handje, want deze heeft een telescopische autoruitenkrabber in de aanbieding. Zo hoef je niet meer half op je motorkap te hangen. Je hebt ‘m voor 3,99 euro.

Telescopische ijskrabber ALDI
Makkelijk krabben. (Afbeelding: Lidl)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
10 gadgets die je voor een spotprijs scoort bij Aldi, Lidl, Action en Kruidvat
Sluiten