Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 15 nov 2022
Leestijd: 5 minuten

10 goedkope gadgets die je nu bij Aldi, Lidl, Action en Kruidvat scoort

#2 Aldi aanbiedingen week 46 2022

Wie is de grootste concurrent van Lidl? Precies, dat is de Aldi. Zowel op het gebied van boodschappen als op gadgets is deze supermarkt het bezoeken meer dan waard.

Elektrische wandkachel bij Aldi

Waarschijnlijk heb je het al gemerkt: het wordt weer kouder en de winter klopt langzaam op de deur. Wil je niet in de kou zitten en geen duur gas verbruiken? Dan is deze elektrische wandkachel een goed alternatief.

Temperaturen zijn instelbaar met een timer van 10 tot en met 49 graden Celsius. Met een vermogen van 2.000 Watt wordt het lekker vertoeven. Het apparaat kost je 44,99 euro.

Wandkachel Aldi
Een hete aanbieding! (Afbeelding: Aldi)

Accu-steelstofzuiger bij Aldi

Zit je altijd te klooien met een stofzuigerzak en een snoer die in de knoop raakt tijdens het stofzuigen. Dat is echt niet nodig als je nu naar Aldi gaat.

Aldi heeft een accu-stofzuiger in de aanbieding met een vermogen van maximaal 140 W. Het heeft dan ook twee zuigkracht-niveaus. Je zuigt deze aanbieding op voor 69,99 euro.

 

Accu-steelstofzuiger ALDI
Zuigen maar! (Afbeelding: Aldi)

Elektrisch onderdeken Aldi

Heb je zin in een echt hete nacht? Dan is Aldi het juiste adres. Met dit elektrische onderdeken heb je het echt nooit meer koud.

Met een afmeting van 150×180 cm past dit deken prima op een tweepersoonsbed. Het heeft twee warmtezones en drie temperatuurstanden. Deze hete aanbieding scoor je voor nog geen 25 euro.

Elektrische onderdeken aldi
Dit elektrische deken is de heetste aanbieding in weken! (Afbeelding: Aldi)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
10 goedkope gadgets die je nu bij Aldi, Lidl, Action en Kruidvat scoort
Sluiten