Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Uncategorized 2 mei 2022
Leestijd: 4 minuten

10 goedkope gadgets: van fietsendrager tot Philips Airfryer

#1 Lidl aanbiedingen week 18 2022

Welkom bij de Lidl. Een supermarkt voor al je boodschappen, maar ook voor handige gadgets. Van een stoomreiniger tot een elektrische fonduepan.

Stoomreiniger bij Lidl

Heb je zo’n hekel aan dweilen omdat het niet het gewenste resultaat oplevert? Dan kun je jouw vloer ook gewoon stomen. Deze techniek ken je wellicht van kleding, maar het zorgt ook voor een brandschone vloer zonder dat je allerlei chemicaliën nodig hebt. Overigens is deze machine niet alleen te gebruiken voor de vloer. Je kunt er bijvoorbeeld ook prima je barbeque en je ramen mee doen.

Stoomreiniger Lidl
Stoom alles wat je wil! (Afbeelding: Lidl)

Elektrische fondue

Het is Alpenweek bij Lidl en daarbij denk je natuurlijk maar aan een ding. Nou ja, eigenlijk aan veel meer zoals Alpenchocolade, jodelen en een lederhosen. Helaas heeft Lidl die laatste niet in de aanbieding, maar toch iets anders om je in de bergen te wanen. Zo kun je nu een elektrische fonduepan kopen. Deze is geschikt voor kaas, olie, bouillon en chocolade. Ik herhaal: CHOCOLADE! Je scoort ‘m voor 29,99 euro.

Fondue Lidl
Fonduepan, fonduepan, een maaltijd zonder gesmolten kaas daar hou je niet zo van. (Afbeelding: Lidl)

Bandzaag van Lidl

Een bandzaag duur? Niet bij Lidl. Als je planken met precisie moet doorzagen is een bandzaag de ideale oplossing. Vaak zijn deze apparaten behoorlijk prijzig en zie je ze alleen bij echte klusjesmannen. Nu kun jij er ook gewoon eentje in jouw schuur of garage hebben. Voor minder dan 100 euro is deze voor jou.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
10 goedkope gadgets: van fietsendrager tot Philips Airfryer
Sluiten