Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Uncategorized 2 mei 2022
Leestijd: 4 minuten

10 goedkope gadgets: van fietsendrager tot Philips Airfryer

#2 Aldi aanbiedingen week 18 2022

Wie is de grootste concurrent van Lidl? Precies, dat is de Aldi. Zowel als het gaat om boodschappen, als om gadgets is deze supermarkt het bezoeken meer dan waard.

Fietsendrager voor e-bike

De e-bike is ideaal om lange tochten mee te maken in het weekend. Als je eens op andere plaatsen wil fietsen dan een rondje om je dorp of stap, moet je ‘m natuurlijk wel mee kunnen nemen. Met deze fietsendrager van de Aldi is het mogelijk. Om makkelijk je fiets er op te zetten beschikt deze drager ook nog eens over een kantelmechanisme.

Aldi fietsendrager
Neem je elektrische fiets overal mee naartoe. (Afbeelding: Aldi)

Robotstofzuiger

Heb je ook zo’n hekel aan stofzuigen? Dat kunnen we goed begrijpen. Waarschijnlijk heb je echter geen zin of geld om een schoonmaakster wekelijks te laten komen. Gelukkig zijn die problemen nu verleden tijd met een robotstofzuiger bij de Aldi. Wat het nog mooier maakt is dat je deze stofzuiger kunt bedienen met Amazon Alexa en Google Home.

Robotstofzuiger Aldi
Zuigen als een malle. (Afbeelding: Aldi)

Naaimachine

Ben je iemand die echt van naaien houdt en doe je dat het liefst 24/7? Dan kun je nu bij Aldi terecht. De supermarkt maakt al je naaidromen helemaal waar met de Merrit 59. Het heeft maar liefst 19 naaiprogramma’s en meer dan 100 verschillende steekvariaties. Hiermee kun je dus prima je eigen kleren maken. Het is natuurlijk ook een prima cadeau voor moederdag.

naaimachine Aldi
Wat kan die machine naaien zeg! (Afbeelding: Aldi)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
10 goedkope gadgets: van fietsendrager tot Philips Airfryer
Sluiten