Lidl & Aldi’s beste gadgets voor in huis: van espressomachine tot zeepdispenser

#1 Lidl aanbiedingen week 51 2020

Lidl deal: Accu-reinigingsborstel

We trappen dit lijstje af met de minst sexy gadget zodat we dat achter de rug hebben. Hij is wel handig. Al helemaal wanneer je het een maand lang hebt verzaakt de badkamer te poetsen en de schimmels nu over de tegels kruipen. Deze reinigingsborstel heeft namelijk een accu waardoor je onvermoeibaar (of tot de accu leeg is) kunt poetsen tot alles weer spik en span is.

accu borstel Lidl
Accu-reinigingsborstel (Afbeelding: Lidl)

29,99 euro

Lidl deal: Elektrische melkopschuimer

De een drinkt zijn koffie zwart en de ander kan niet zonder een flinke scheut melk en een dot melkschuim. Voor deze laatste verkoopt Lidl deze week een elektrische melkopschuimer; een apparaat waarvoor je graag ruimte maakt in de keuken. De melkopschuimer heeft vier functies voor de verschillende melkschuimconsistenties en kan ook koud opschuimen. Waarvoor koude schuim goed is weten wij ook niet helemaal, maar wie weet smaakt het lekker op de yoghurt of zo.

elektrische melkopschuimer Lidl
Elektrische melkopschuimer (Afbeelding: Lidl)

24,99 euro

Lidl deal: Espressomachine

Heb je geen koffiemachine om koffie te zetten om vervolgens melkschuim in te gieten? Dan kun je ook bij Lidl terecht voor een espressomachine. Deze espressomachine heeft echter een ingebouwde melkopschuimer dus die hoef je er dus niet los bij te kopen. Behalve als je extra veel schuim op je koffie wilt. Al kan op dit apparaat wel de hoeveelheid opgeschuimde melk worden ingesteld.

espressomachine Lidl
Espressomachine (Afbeelding: Lidl)

99,99 euro

Reageer op artikel:
Lidl & Aldi’s beste gadgets voor in huis: van espressomachine tot zeepdispenser
Sluiten