Lidl & Aldi’s beste gadgets voor in huis: van espressomachine tot zeepdispenser

#2 Aldi aanbiedingen week 51 2020

Koffiemachine met bonenmaler

Net als Lidl verkoopt ook Aldi deze week een koffiemachine. Deze is alleen meer geschikt voor wie filterkoffie verkiest boven een espresso of een melkkoffie. De koffiemachine heeft een ingebouwde bonenmaler waar zowel verse bonen als gemalen bonen in kunnen. Zoek je verse bonen voor in dit apparaat? Zorg er dan voor dat je zogenaamde ‘single origin’ bonen kiest aangezien die geschikter zijn voor filterkoffie. En o ja, bonen die al weken lang in het schap van de supermarkt liggen en dus niet vers geroosterd zijn hebben waarschijnlijk veel aroma verloren.

Aldi koffiemachine
Koffiemachine§ (Afbeelding: Aldi)

79,99 euro

Accu-handstofzuiger

We zeiden aan het begin van dit artikel dat de accu-reinigingsborstel het minst sexy gadget was uit dit rijtje. Dat was een leugen. De accu-handstofzuiger is namelijk nog net wat stoffiger. Maar hij is wel handig. Deze draadloze stofzuiger werkt zo’n 23 minuten achter elkaar en wordt geleverd met extra borstel en mondstuk waarmee hij ook vloeistoffen kan opzuigen.

accu-handstofzuiger Aldi
Accu-handstofzuiger (Afbeelding: Aldi)

19,99 euro

Automatische zeepdispenser

De automatische zeepdispenser heeft in 2020 te danken aan zijn populariteit. Waar men eerder niet het geduld had om een seconde te wachten op de zeep, wappert men anno 2020 zijn handen met plezier een minuut voor een zeeppomp voor dat beetje zeep. En dat is begrijpelijk. Bij Aldi ligt er deze week een in de schappen.

automatische zeepdispenser Aldi
Automatische zeepdispenser (Afbeelding: Aldi)

12,99 euro

Reageer op artikel:
Lidl & Aldi’s beste gadgets voor in huis: van espressomachine tot zeepdispenser
Sluiten