Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 19 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Klaar voor het EK met Lidl & Aldi: van barbecue tot 4K smart-tv

#2 Aldi aanbiedingen week 24 2021

Aldi deal: 4K UHD smart-tv

Een grote wedstrijd kijken op een klein beeldscherm zoals je laptop, tablet of zelfs je smartphone? Ga je schamen. Ga je überhaupt schamen dat je serieus goede films kijkt op een minuscuul beeldscherm als deze. Aldi helpt je in week 24 op weg met deze 50-inch 4K UHD smart-tv. Het is een doorn in het oog aan de muur, maar daar kom je vast wel overheen als je straks alle nog te spelen wedstrijden (en te kijken Netflix series) op een groot scherm kunt bekijken.

smart-tv Aldi
4K smart-tv (Afbeelding: Aldi)

479,00 euro

Aldi deal: Coolbar

Cool hoor, zo’n bar. Al is Aldi’s coole bar natuurlijk eigenlijk gewoon een veredelde koelbox. Alleen heeft deze koelbox toevallig een uitschuifbaar onderdeel dat als tafeltje gebruikt kan worden. Hoeveel flessen of blikken er in de ronde coolbar passen weten we niet, maar als je voor een echt praktische gadget ging had je wel een koelbox gekocht.

Coolbar Aldi
Coolbar (Afbeelding: Aldi)

49,99 euro

Aldi deal: Ventilator

De gemoederen kunnen nog wel eens flink oplopen tijdens het kijken van een wedstrijd van het Nederlands elftal. Hou daarom het hoofd koel met een ventilator als deze. Het simpele apparaat met retro-ontwerp heeft drie snelheden en een verstelbare hellingshoek zodat niemand oververhit hoeft te raken.

ventilator Aldi
Ventilator (Afbeelding: Aldi)

24,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Klaar voor het EK met Lidl & Aldi: van barbecue tot 4K smart-tv
Sluiten