Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Deals 20 sep 2019

Deze week: top gadgets van de Lidl en Aldi voor wie liever lui dan moe is

#1 Lidl online-aanbiedingen

Elektrische peper- en zoutmolen

Koken is voor sommigen van ons een hele opgave. Gelukkig zijn handige snufjes voor in de keuken zeker niet alleen gemaakt voor wie van koken houdt. Juist de luie chef heeft baat bij wat extra keukenhulp. Deze elektrische peper- en zoutmolen is de minimale keukenhulp die je kunt krijgen. Maar alle kleine beetjes helpen, toch?

Lidl
Elektrische peper- en zoutmolen (Bron: Lidl)

7,99 Euro

Lidl Livarno LUX Led-nachtlamp

Yehes, de Lidl heeft weer een lekker multifunctioneel product in de schappen liggen. Een LED-nachtlamp die ook fungeert als stopcontact. Dé gadget voor wie bang is in het donker en ook bang is dat zijn telefoon midden in de nacht geen batterij meer heeft. Dit laatste is natuurlijk een hele reeële angst..

Lidl
Livarno LUX LED-nachtlamp (Bron: Lidl)

3,99 Euro

Lidl Miomare LED-douchekop

Douchen is een van de meest relaxte en onbezorgde bezigheden die er is. De Lidl probeert je douche-ervaring nog wat simpeler te maken door wat extra features toe te voegen aan je douchekop. Want, waarom ook niet? Zo verandert deze douchekop van kleur wanneer de temperatuur wisselt. Alsof we het niet merken wanneer de douche ijskoud wordt als iemand in de keuken de warme kraan open draait.. Enfin. De verschillende (massage)stralen klinken niet verkeerd.

Douchekop
LED-douchekop (Bron: Lidl)

9,99 Euro

Reageer op artikel:
Deze week: top gadgets van de Lidl en Aldi voor wie liever lui dan moe is
Sluiten