Lidl & Aldi ruimen op: Handstofzuiger, stofzuigrobot en meer

#2 Aldi aanbiedingen week 48 2019

Aldi Accu-handstofzuiger

Deze handstofzuiger is krachtig en duurzaam dankzij de lithium-ionen-technologie. Dat wil niet zeggen dat je hem kunt vervangen met een normale stofzuiger. Behalve als je huis maar 10m2 is natuurlijk. Deze handzame draadloze handstofzuiger zuigt zowel water als stof op. Zo maak je bijvoorbeeld je keuken snel schoon na het bereiden van een té ingewikkeld recept van Instagram.

Aldi handstofzuiger
Accu-handstofzuiger (Bron: Aldi)

19,99 Euro

Aldi Ultrasoon reinigingsapparaat

Om sieraden en horloges weer te laten blinken kun je vast op Google een aantal gouden tips vinden. Maar wil je de reiniging van je beugels en kunstgebit niet overlaten aan wat tips van een vreemde op een schimmig forum? Scoor dan dit ultrasoon reinigingsapparaat. Die reinigt door middel van ultrasone golven met een frequentie van 46kHz. Hij is ook geschikt voor kleine voorwerpen.

Aldi ultrasoon reinigingsapparaat
Utrasoon reinigingsapparaat (Bron: Aldi)

19,99 Euro

Aldi robotstofzuiger met laadstation

Deze robotstofzuiger van de Aldi is je nieuwe beste vriend. Hij scannt je kamer, maakt de vloer spik en span schoon, en denkt vervolgens zelf aan opladen. Waar jij aan moet denken? Of je tosti al bijna klaar is en of je nog genoeg tijd hebt om 4 afleveringen van je favoriete serie te binge watchen. Al ligt het er natuurlijk aan hoe lang die serie duurt. Want de stofzuiger werkt maximaal 90 minuten op een volle accu.

Robotstofzuiger Aldi
Robotstofzuiger met laadstation (Bron: Aldi)

99,99 Euro

Reageer op artikel:
Lidl & Aldi ruimen op: Handstofzuiger, stofzuigrobot en meer
Sluiten