Lidl & Aldi zetten de bloemetjes buiten: van veegmachine tot LED-lampketting

Uncategorized Lisanne Beijen 28 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

#1 Lidl aanbiedingen week 17 2021

Lidl deal: Kärcher veegmachine

Een bezem is zó 2021. Met die middeleeuwse schoonmaakstok kun je echt niet meer gezien worden op de oprit. Verruil hem voor een veegmachine. Deze bezem 3.0 veegt snel, comfortabel, en is rugvriendelijk dankzij de in hoogte verstelbare duwbeugel. Een fijne extra is de vuilcontainer die al het vuil automatisch opvangt zodat je de laatste restjes niet met een stoffer en blik hoeft aan te vegen. Dat zou pas écht genânt zijn.

veegmachine Lidl
Kärcher veegmachine (Afbeelding: Lidl)

89,99 euro

Lidl deal: Elektrische grastrimmer

Zie hier een elektrische grastrimmer. Het apparaat wordt op magische wijze onzichtbaar wanneer hij aan staat. Oké, niet het hele apparaat maar het snijblad is niet meer te zien door de hoge snelheid waarin hij roteert. Het snelle apparaat is een handige hulp in de tuin voor wie de klus snel geklaard wil hebben en geen zin heeft het randen van het gazon met een schaar te trimmen.

elektrische grastrimmer Lidl
Elektrische grastrimmer (Afbeelding: Lidl)

19,99 euro

Lidl deal: LED-lampketting XXL

Als je tuin er eenmaal netjes bij ligt is het tijd wat sfeer aan te brengen. Lidl heeft daar een gadget voor: een XXL LED-lampketting met een lengte van maar liefst 17 meter. De ketting bestaat uit 15 lampionnen en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Al overleven deze lampionnen geen forse regenbui dus vergeet de slinger niet binnen te halen voordat het giet.

LED-lampjes Lidl
LED-lampketting XXL (Afbeelding: Lidl)

12,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen