Lidl & Aldi geven licht: van Bluetooth speaker plafondlamp tot kerstlampjes

#1 Lidl aanbiedingen week 47 2020

Lidl deal: Plafondlamp met Bluetooth speaker

Lidl houdt van multifunctionele gadgets. En wij ook. Deze plafondlamp met Bluetooth speaker is daar een goed voorbeeld van. Zonder de ingebouwde speaker zou het gewoon een inspiratieloze plafondlamp zijn als iedere andere. Doordat er beats uit de lamp kunnen komen tovert hij toch, als verrassing, iedere saaie hal en gang om in iets feestelijkers.

speaker lamp Lidl
Bluetooth speaker verstopt in plafondlamp (Afbeelding: Lidl)

39,99 euro

Lidl deal: LED-lichtketting met Bluetooth luidspreker

Deze LED-lichtketting met Bluetooth luidspreker is nog zo’n lekker voorbeeld van een van Lidl’s multifunctionele gadgets. De ketting is net wat feestelijker dan de bovenstaande lamp dankzij zijn lichteffecten waarbij de kleuren van de lamp kunnen wisselen op de muziek. Is dat wat te hysterisch voor je? Dan kun je ook gewoon kiezen voor constant warm wit licht. Deze lichtslinger kan buiten en binnen worden gebruikt.

Zomerse LED-lampketting Lidl
Zomerse LED-lampketting (Afbeelding: Lidl)

24,99 euro

Lidl deal: Accu-loungelamp (1 meter hoog)

Heb je ooit van een loungelamp gehoord? Wij ook niet. Deze lamp lounged lekker in de tuin, op het terras of balkon. De decoratieve lamp heeft een geïntegreerde accu en brandt vier uur achter elkaar. Echt functioneel is deze lichtgevende 1-meter hoge kegel niet, dus heb je weinig ruimte dan kun je misschien toch beter voor de bovenstaande slinger kiezen.

loungelamp Lidl
Loungelamp (Afbeelding: Lidl)

79,99 euro

Reageer op artikel:
Lidl & Aldi geven licht: van Bluetooth speaker plafondlamp tot kerstlampjes
Sluiten