Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 21 jul 2021
Leestijd: 3 minuten

Lidl & Aldi duiken de keuken in: van Philips koffiemachine tot tosti-ijzer

#1 Lidl aanbiedingen week 29 2021

Lidl deal: Digitale heteluchtfriteuse

Een frituur in de keuken? Dat stinkt. Enorm. Geen zin om buiten of in de schuur te frituren? Overweeg dan een heteluchtfriteuse. Die stinkt niet en kan dus gewoon op het aanrecht staan. Mits je nog een plekje vrij hebt naast je waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster, tosti-ijzer en blender natuurlijk. Zo ja, dan verkoopt Lidl deze week een goedkope digitale heteluchtfriteuse met 8 programma’s , en een vaatwasserbestendig frituurmand voor de luie chef.

digitale heteluchtfriteuse Lidl
Digitale heteluchtfriteuse (Afbeelding: Lidl)

39,99 euro

Lidl deal: Churro maker

Vergeet een heteluchtfriteuse: het apparaat dat je echt nodig hebt is deze churro maker. Die maakt ieder ontbijt, snack-moment, lunch en toetje beter. Een nadeel van Lidl’s churro maker? Hij heeft ruimte voor maar 4 churros. Al is het misschien geen slecht idee dat Lidl je portie bepaalt en maat houdt. Iemand moet het doen.

churro maker Lidl
Churro maker (Afbeelding: Lidl)

19,99 euro

Lidl deal: Philips Volautomaat koffiemachine

Heb je dorst? En wil je jezelf tegelijkertijd nog verder uitdrogen? Drink dan koffie. Lekker, man. Lidl verkoopt een groot en uitgebreid volautomaat voor de geoefende koffiedrinker of voor wie zijn koffie het liefst met drie klontjes suiker en een flinke scheut melk drinkt om die bittere smaak te verbergen. Dit apparaat van Philips maalt verse bonen, al moet je natuurlijk wel zelf zorgen dat die bonen vers zijn. Zelfs Lidl kan geen wonderen verrichten.

Philips volautomaat Lidl
Philips volautomaat (Afbeelding: Lidl)

299,00 euro

Lidl deal: Smoothie maker

Oké, we geven toe, het kan ook wat gezonder dan Churros, patatten en koffie. Insert een smoothie maker. Met Lidl’s apparaat maak je in een handomdraai een gezonde smoothie of shake, al kun je er natuurlijk ook vette, vet zoete en vet ongezonde smoothies en shakes mee maken. Het keukenapparaat wordt geleverd inclusief twee drinkbekers en recepten zodat je zelf direct de lekkerste (gezond of ongezond) smoothies kunt maken.

smoothie maker Lidl
Smoothie maker (Afbeelding: Lidl)

17,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Lidl & Aldi duiken de keuken in: van Philips koffiemachine tot tosti-ijzer
Sluiten