Lidl & Aldi koken over: van elektrische pastamachine tot broodrooster

#1 Lidl aanbiedingen week 20 2021

Lidl deal: Pastamachine

Wie ooit zelfgemaakte pasta heeft geproefd, kan het haast niet meer over zijn hart verkrijgen een saaie zak pasta bij Lidl (of een andere supermarkt) uit het vak te vissen. Zelf pasta maken kost alleen tijd, tijd die jij niet hebt in je drukke druk leventje. Daarom verkoopt de Lidl deze week een pastamachine om je een handje te helpen.

Deze machine maakt makkelijk en snel verse pasta in slechts acht minuten. Het apparaat heeft twee automatische programma’s die het zware werk voor je doen. Echt handgemaakt is deze pasta dus niet, maar hij is absoluut verser dan de kant en klare pasta uit een zak of pak uit het schap.

pastamachine Lidl
Pastamachine (Afbeelding: Lidl)

89,99 euro

Lidl deal: Snijmachine

Lidl verkoopt in week 20 een serieus gevaarlijk uitziend apparaat. Deze snijmachine doet ons denken aan de snijmachine die de slager ook gebruikt. Hij snijdt vast moeiteloos en makkelijk, maar wij branden (of snijden) onze vingers toch liever niet aan dit apparaat. Brood snijden met een snijmachine? Een broodmes werkt ook prima. Zie jij wat in de allessnijder dat wij niet zien? Dan weet je waar je hem deze week kunt scoren.

snijmachine Lidl
Snijmachine (Afbeelding: Lidl)

49,99 euro

Lidl deal: Elektrische melkopschuimer

Een elektrische melkopschuimer tovert ieder type melk in no-time om in een warm schuimend drankje. Deze kun je zo drinken maar je bent natuurlijk geen drie meer. Een babyccino heet niet voor niets een babyccino. Gooi de melk en het melkschuim in een espresso voor een flinke cappuccino. Deze elektrische melkopschuimer van Lidl heeft vier verschillende programma’s en een anti-aanbaklaag.

Lidl elektrische melkopschuimer
Elektrische melkopschuimer (Afbeelding: Lidl)

24,99 euro

Reageer op artikel:
Lidl & Aldi koken over: van elektrische pastamachine tot broodrooster
Sluiten