Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 20 okt 2021

Lidl & Aldi aan de kook: van yoghurtmaker tot mini-vaatwasser

#1 Lidl aanbiedingen week 42 2021

Lidl deal: Keukenmachine

Een keukenmachine is een onmisbaar apparaat voor iedereen die aspireert ooit plaats te nemen achter een van de werkbanken in Heel Holland Bakt. Ja, met een handmixer kun je ook een super glad beslag mixen, maar een keukenmachine bespaart tijd. Terwijl Lidl’s machine een glad beslag voor je mixt of deeg kneedt, kun jij je focussen op het voorbereiden van de volgende stappen uit het recept.

Deze keukenmachine van Lidl is beschikbaar in zwart en roze, en wordt geleverd met onder andere een deeghaak, garde, knapper en een mengkom met een inhoud van vijf liter. Bakken maar!

keukenmachine Lidl
Keukenmachine (Afbeelding: Lidl)

49,99 euro

Lidl deal: Voedseldroger

Een voedseldroger is een apparaat voor wie graag zelf zijn eten en snacks bereidt, en niet graag kant en klare producten uit het supermarktschap vist. Met een voedseldroger maak je gedroogd fruit, droog je groenten, kruiden en maak je bijvoorbeeld raw vegan crackers. En dit natuurlijk zonder conserveringsmiddelen. Behalve als je die er zelf aan toevoegt. Al kun je dan net zo goed wel die zak tutti frutti en pak crackers bij de supermarkt scoren.

voedseldroger Lidl
Voedseldroger (Afbeelding: Lidl)

29,99 euro

Lidl deal: Yoghurtmaker

Een yoghurtmaker is ook een apparaat voor de DIY-kok die niet graag kant en klare producten koopt en eet. Zelf yoghurt maken klinkt lastig, maar dat is het niet. Zeker niet met een apparaat als deze van Lidl. Het enige dat je naast dit apparaat nodig hebt om kokosyoghurt te maken is vettige kokosmelk en wat probiotica. En een beetje geduld. Zet het apparaat voordat je gaat slapen aan en eet je zelfgemaakte yoghurt de volgende ochtend als ontbijt.

yoghurtmaker Lidl
Yoghurtmaker (Afbeelding: Lidl)

14,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lidl & Aldi aan de kook: van yoghurtmaker tot mini-vaatwasser
Sluiten