Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 20 okt 2021

Lidl & Aldi aan de kook: van yoghurtmaker tot mini-vaatwasser

#2 Aldi aanbiedingen week 42 2021

Snelkookpan

Wie zichzelf, na de nodige zelfreflectie, een ‘luie thuiskok’ noemt kan in week 42 bij Aldi terecht voor een snelkookpan. Een snelkookpan doet namelijk al het werk voor je. De pan kookt en gaart het eten wat je erin gooit. Het snijden moet je alleen nog wel zelf doen. Al heeft deze pan misschien wel net genoeg ruimte voor een hele broccoli. Winnen! Een zakje met gesneden groenten kopen in de supermarkt kan anno 2021 namelijk echt niet meer. Zelfs de luie thuiskok komt daar niet meer mee weg.

snelkookpan Aldi
Snelkookpan (Afbeelding: Aldi)

39,99 euro

Mini vaatwasser

Zie hier de kleinste vaatwasser ter wereld. Net als Lidl verkoopt ook Aldi deze week een mini-vaatwasser. Deze vaatwasser heeft ruimte voor twee couverts. Is een vaatwasser waar maar twee couverts in passen onzin? Ja. Waarom? Wie geen tijd heeft om twee borden, twee vorken en messen, en twee glazen af te wassen moet misschien wat aan diens planning doen. Maar, wij oordelen niet.

Denk jij: wow waar was dit apparaat mijn hele leven? Dan kun je nu bij Aldi terecht voor een mini-vaatwasser waarvoor zelfs geen wateraansluiting nodig is. Dat is ideaal in een appartement waar geen wateraansluiting voor een vaatwasser is, of zelfs in een studentenkamer waar de stapel afwas inmiddels het plafond heeft bereikt.

mini Aldi
Mini-vaatwasser (Afbeelding: Aldi)

199,00 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lidl & Aldi aan de kook: van yoghurtmaker tot mini-vaatwasser
Sluiten