Lidl & Aldi: must-have huishoudelijke apparaten en handige extra’s

#1 Lidl aanbiedingen week 30 2020

Lidl deal: Homedics voetbubbelbad

Deze eerste gadget is zeker niet essentieel in ieder huishouden en eigenlijk een beetje overbodige luxe. Toch vinden we het een top idee om dit voetbubbelbad onder ons bureau te zetten voor wat ontspanning tijdens het werken. En dan hebben we het wel over onze thuiswerkplek hè. Het is een beetje vreemd om dit apparaat op kantoor onder je bureau te schuiven.

Voetbubbelbad Lidl
Voetbubbelbad (Afbeelding: Lidl)

14,99 euro

Lidl deal: Toyota naaimachine

Een naaimachine is in tegenstelling tot het bovenstaande apparaat geen overbodige luxe. Het is een handig apparaat waarmee je gaten en scheuren in kleding en in het gordijn zelf kunt maken. Dat scheelt je een bezoek aan de kledingmaker of de aankoop van nieuwe spullen. Al moet je daarvoor wel eerst een naaimachine aanschaffen. En misschien een YouTube tutorial of twee volgen voordat je er mee uit de voeten kunt. Lidl verkoopt deze week in ieder geval een aantal naaimachines, van Toyota tot Singer, en van simpel tot uitgebreid.

toyota naaimachine SLTOL4D lidl
Naaimachine SLTOL4D (Afbeelding: Lidl)

259,00 euro

Lidl deal: Braun Stoomgenerator

Heeft ieder huishouden een stoomgenerator nodig? Nee. Zeker niet als je alleen truien en spijkerbroeken draagt. Het is wel een handige extra voor wie strak in pak naar zijn werk gaat en zich geen enkele kreukel kan veroorloven. Deze krachtige Braun stoomgenerator heeft een stoomproductie van 110 gram per minuut waardoor hij volgens Lidl ook erg hardnekkige kreukels glad strijkt.

Braun stoomgenerator compact Lidl
Stoomgenerator Carestyle Compact (Afbeelding: Lidl)

89,99 euro

Reageer op artikel:
Lidl & Aldi: must-have huishoudelijke apparaten en handige extra’s
Sluiten