Lidl & Aldi’s gadgets voor in huis: van trilplaat tot koffiezetapparaat

Uncategorized Lisanne Beijen 17 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

#1 Lidl aanbiedingen week 7 2021

Lidl deal: Draadloos temperatuurstation

Nederlanders houden van het checken van het weer. Zelfs als ze middenin een regenbui staan kijken we op buienradar om te checken of de piek al is bereikt en wanneer het weer over is. Dit maakt het wachten niet korter en de regen ook zeker niet minder, maar het is toch lekker. Een weerstation is daarom een goede gadget voor wie zich hier in herkend. Deze houdt je altijd op de hoogte van het naderende weer zonder dat je daarvoor je smartphone erbij hoeft te pakken.

temperatuurstation Lidl
Draadloos temperatuurstation (Afbeelding: Lidl)

8,99 euro

Lidl deal: Trilplaat Vibro 1000

Fit blijven vanuit huis is niet onmogelijk maar ook niet altijd even makkelijk of leuk. Lidl probeert je een handje te helpen met deze trilplaat. Daarmee wordt je zittend fit. Oké, dat is niet helemaal waar, maar hij maakt de spieren in je benen wel los, zorgt voor een betere bloedcirculatie en verlicht zo wat ongemak. Al helemaal wanneer je lange dagen achter je bureau zit te werken.

trilplaat Lidl
Trilplaat (Afbeelding: Lidl)

119,00 euro

Lidl deal: Wekkerradio XXL

Lidl’s XXL wekkerradio klinkt als een apparaat dat goed is voor wie iedere ochtend veel moeite heeft met opstaan. Deze XXL in your face wekkerradio wekt middels een alarmsignaal of radio, maar misschien dat de enorme lichtgevende tijdsaanduiding ook voldoende is om je wakker te schudden. Al is dit display ook dimbaar of zelfs compleet uit te schakelen.

wekkerradio Lidl
XXL wekkerradio (Afbeelding: Lidl)

14,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen