Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 1 sep 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: dit weekend barbecue bij jou thuis

De zomer is nog niet voorbij in Nederland. En dat betekent dat het barbecueseizoen ook nog niet is afgelopen. Het is nu eind augustus en sommigen van ons zijn het barbecueseizoen doorgekomen zonder zelf een barbecue te hosten. Ga je schamen. En ga daarna naar de Lidl om deze barbecue te scoren. Je hebt heel wat in te halen!

De barbecue voor wie er nog steeds geen heeft

Er zijn weinig geuren die meer herinneren aan de zomer dan de geur van de barbecue van de buren. Buiteneten gaat vaak gepaard met overeten en het over houden van veel eten. Het is daarom ook gemakkelijk om een shashlik te scoren zonder daarvoor zelf de bbq te hoeven aansteken. Toch is het ook erg lekker om zo nu en dan zelf wat op de grill te gooien. Mocht je nog geen bbq hebben dan is dit het moment om er nog een in te slaan en van die laatste zomerdagen te genieten.

De Lidl heeft deze week een houtskoolbarbecue in de aanbieding. Het is geen hypermodern apparaat, maar een simpel exemplaar op wielen. De bbq is echter voorzien van alles wat je nodig hebt: een grill met een grilloppervlak van 48 bij 27 centimeter en een rekje om je tangen op te leggen. De bbq wordt geleverd met twee klemmen om de (vega)burgers mee op de grill te gooien.

barbeque
Houtskoolbarbecue op wielen (Bron: Lidl)

Zomerse must-have van de Lidl

Zoals we al zeiden is dit geen ubergadget. Maar een apparaat als deze mag het aankomende weekend niet ontbreken. En voor deze prijs kun je hem al helemaal niet laten liggen. Hij kost namelijk maar 20 Euro.

Benieuwd naar welke gadgets de Aldi, Lidl, en Action deze week verder verkopen? We hebben onze favorieten hier voor je op een rijtje gezet. En check ook even de superaanbieding waar we eerder deze week over schreven: een handig apparaat die je de nodige verkoeling kan geven in deze warme dagen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: dit weekend barbecue bij jou thuis
Sluiten