Lidl & Aldi’s meest handige en praktische gadgets uit week 1

#1 Lidl aanbiedingen week 1 2021

Lidl deal: Robotstofzuiger

Deze robotstofzuiger is waarschijnlijk de meest handige gadget uit dit rijtje. Het is namelijk eigenlijk een schoonmaakhulpje die zelfstandig je huis netjes houdt. Al moet je hem natuurlijk wel even activeren zodat hij aan het werk kan. Deze goedkope robotstofzuiger van Lidl is een simpel exemplaar met twee programma’s en hij maakt maximaal 80 minuten achter elkaar schoon.

robotstofzuiger Lidl
Robotstofzuiger (Afbeelding: Lidl)

99,99 euro

Lidl deal: Professionele keukenmachine

Deze keukenmachine van Lidl is een multifunctionele gadget voor wie graag koekjes van eigen deeg bakt. De machine heeft een vermogen van 1300 Watt, heeft 10 snelheden en een turbofunctie. Het apparaat wordt geleverd met een deeghaak, klopper, glazen blender en mer.

keukenmachine Lidl
Professionele keukenmachine (Afbeelding: Lidl)

89,99 euro

Lidl deal: Blender met kookfunctie

Wie liever lui dan moe is, wordt vast blij van deze multifunctionele blender. Dankzij de kookfunctie maakt hij namelijk in één druk op de knop soep voor je. Het enige dat jij hoeft te doen is een bouillonblokje, kruiden en groenten naar keuze in de blender te gooien. Naast soepen kan de blender natuurlijk ook smoothies, compote en sappen maken.

blender Lidl
Blender met kookfunctie (Afbeelding: Lidl)

49,99 euro

Lidl deal: Telefoonhouder of laadmat met QI-oplaadfunctie

Het laatste handige gadget van Lidl is deze telefoonhouder of laadmat met QI-oplaadfunctie voor in de auto. Dankzij de QI-oplaadfunctie hangen er geen snoeren meer in de weg tijdens het sturen en schakelen. Al moet de lader of laadmat zelf wel verbonden worden met de 12V-stekker in de auto.

smartphonehouder QI Lidl
Smartphonehouder met QI-functie (Afbeelding: Lidl)

19,99 euro

Reageer op artikel:
Lidl & Aldi’s meest handige en praktische gadgets uit week 1
Sluiten