Lidl & Aldi klussen en tuinieren: van grasmaaier tot slagboorschroefmacine

#1 Lidl aanbiedingen week 10 2021

Lidl deal: Accu-slagboorschroefmachine 20V zonder accu

Handig hoor, een accu-slagboorschroefmachine. Daar kun je veel mee schroeven. En boren. Al moet je niet vergeten ook de bijbehorende 20V accu bij Lidl te scoren. Anders loopt je plan voor een lange klusdag uit in een dag waarin je drie keer op en neer rijdt naar Lidl.

accu-slagboorschroefmachine Lidl
Accu-slagboorschroefmachine (Afbeelding: Lidl)

69,99 euro

Lidl deal: MTC Benzine grasmaaier ”Smart 46 SPO”

Naast alle gereedschap van Lidl met accu verkoopt de Duitse supermarktketen in week 10 ook een apparaat die benzine slurpt. Dat is toch lekker voor de afwisseling he, al is het natuurlijk een stuk minder lekker voor het milieu. En dat terwijl je juist probeert het milieu, ofwel je gazon, goed te onderhouden. Een beetje krom is het wel. Deze benzine grasmaaier is geschikt voor middelgrote gazons tot 1000 vierkante meter, heeft een zesvoudige maaihoogteverstelling en achterwielaandrijving.

benzine grasmaaier Lidl
Benzine grasmaaier (Afbeelding: Lidl)

319,00 euro

Lidl deal: Vlakschuurmachine/excentrische schuurmachine

Lekker excentrisch hoor, deze schuurmachine! Vooral dat kleurtje is echt he-le-maal uniek en 2021. Wat zeg je? ‘Excentrische’ schuurmachine is de naam van dit type schuurmachine waarmee je hout en andere materialen kunt schuren en polijsten? We hebben niets gezegd.

Lidl vlakschuurmachine
Vlakschuurmachine/excentrische schuurmachine (Afbeelding: Lidl)

24,99 euro

Reageer op artikel:
Lidl & Aldi klussen en tuinieren: van grasmaaier tot slagboorschroefmacine
Sluiten