Lidl & Aldi klussen en tuinieren: van grasmaaier tot slagboorschroefmacine

#2 Aldi aanbiedingen week 10 2021

Accu LED-werklamp en powerbank in-een

Ook Aldi verkoopt in week 10 een aantal apparaten om je huis en tuin mee te verbouwen. Deze LED-werklamp is geen gereedschap maar wel een handig hulpje. Hij geeft namelijk licht en houdt je smartphone ook in leven dankzij de geïntegreerde 6600 mAh accu.

Aldi LED-werklamp
LED-werklamp en powerbank in-een (Afbeelding: Aldi)

19,99 euro

Hogedrukreiniger

Niet heel spannend, wel heel handig. We hebben het over Aldi’s hogedrukreiniger. Deze hogedrukreiniger heeft een 2200 Watt motor, een in hoogte verstelbare telescopische handgreep en wordt geleverd met verschillende opzetstukken. Poetsen en schrobben in de tuin is niet een heel leuk klusje, maar een hogedrukreiniger maakt dit klusje wel een stuk makkelijker en levert zichtbaar resultaat. Dat is ook wel eens lekker.

hogedrukreiniger Aldi
Hogedrukreiniger (Afbeelding: Aldi)

89,99 euro

Elektrische verticuteerder

Dit apparaat lijkt voor de leek waarschijnlijk op een grasmaaier maar dat is het niet. Het is een elektrische verticuteerder en beluchtigingswals in-één. Hij verwijdert dus dood gras en mosgroei uit een gazon waarna het gazon beter groeit. Een apparaat als deze is geen wondermiddel maar wellicht het proberen waard als het gras van de buren standaard groener is.

elektrische verticuteerder
Elektrische verticuteerder (Afbeelding: Aldi)

79,99 euro

Reageer op artikel:
Lidl & Aldi klussen en tuinieren: van grasmaaier tot slagboorschroefmacine
Sluiten