Aldi & Lidl keukenapparatuur: van espressomachine tot wafelijzer

#1 Lidl aanbiedingen week 24 2020

Silvercrest dubbel wafelijzer

Wakker worden van het geluid van de wekker is niet zo lekker. Wakker worden van de geur van versgebakken wafels is daarentegen een ware droom. Scoor dit apparaat bij Lidl om lekker wakker te worden en nog lekkerder te ontbijten. Het enige wat nog mist is iemand om de wafels voor je te maken terwijl jij nog op een oor ligt.

Lidl dubbel wafelijzer
Silvercrest dubbel wafelijzer (Afbeelding: Lidl)

19,99 euro

Silvercrest espressomachine

Lekker wakker worden doe je naast met wafels ook met een goede bak koffie. Daarvoor kun je natuurlijk de traditionele Italiaanse percolator gebruiken, maar kun je ook een apparaat van Lidl inschakelen. Dit laatste is misschien iets (of zeg gerust ‘veel’) minder ambachtelijk, maar wel erg gemakkelijk. De espressomachine is geschikt voor gemalen koffie en heeft verschillende standen voor het maken van verschillende soorten koffie.

Lidl Silvercrest espressomachine
Silvercrest espressomachine (Afbeelding: Lidl)

119,00 euro

Silvercrest Citruspers

Wie liever opstaat met een vers glas jus kan daarvoor ook bij Lidl terecht. Daar koop je namelijk niet alleen de sinaasappels maar ook de citruspers. Snij de sinaasappel doormidden, druk hem op de pers, houd een glas onder de saptuit, et voilá! Een kind kan de was doen.

Lidl citruspers
Silvercrest citruspers (Afbeelding: Lidl)

24,99 euro

Reageer op artikel:
Aldi & Lidl keukenapparatuur: van espressomachine tot wafelijzer
Sluiten