Lidl & Aldi keukenapparatuur: van ijsblokjesmachine tot tafelgrill

#1 Lidl aanbiedingen week 25 2020

Lidl deal: Silvercrest ijsblokjesmachine

Een ijsblokjesmachine is geen onmisbaar apparaat in je keuken. Daar gaan we niet over liegen. Het is wel een lekkere luxe om er een te hebben. Dit apparaat maakt namelijk in enkele seconden ijsblokjes voor in je drankje. En dat zonder dat je daarvoor water in een vormpje hoeft te gieten wat resulteert in een waterballet op de keukenvloer. Een nadeel van dit apparaat is dat hij aardig wat ruimte in beslag neemt. Wie niet zonder ijs in zijn water of frisdrank kan leven wil vast wel wat aanrecht ruimte opofferen voor Lidl’s ijsblokjesmachine.

Silvercrest ijsblokjesmachine Lidl
Silvercrest ijsblokjesmachine (Afbeelding: Lidl)

109,00 euro

Lidl deal: Slow cooker

Een slow cooker is een soort privé chef. Het apparaat kookt namelijk je volledige maaltijd voor je zonder dat je er naar om hoeft te kijken. Dit exemplaar kan garen, koken en smoren. Het enige dat jij moet doen is de groenten snijden.

slow-cooker Silvercrest Lidl
Silvercrest slow cooker (Afbeelding: Lidl)

24,99 euro

Lidl deal: Sodastream Bubbler Crystal

Je kunt frisdrank kopen in de supermarkt, maar je kunt het ook zelf maken. Daarvoor hoef je geen chemicus te zijn. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een Sodastream in huis hebben. Dit apparaat maakt namelijk in een seconden bruisend water van simpel kraanwater. Dat scheelt je niet alleen een rit naar de supermarkt, maar ook een lading plastic flessen.

Sodastream Bubbler crystal Lidl
Sodastream Bubbler crystal (Afbeelding: Lidl)

119,00 euro

Reageer op artikel:
Lidl & Aldi keukenapparatuur: van ijsblokjesmachine tot tafelgrill
Sluiten