Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 23 jun 2021

Lidl & Aldi’s zomerse deals: van opblaasbare SUP tot terrasverwarmer

#1 Lidl aanbiedingen week 25 2021

Lidl deal: Waterproof telefoonhoesje

Een waterdicht telefoonhoesje is geen overbodige luxe wanneer je smartphone niet waterdicht is, je deze zomer vaak in de buurt van water bent en je ietwat (of heel) onhandig bent. Dit hoesje beschermt overigens niet alleen tegen water en sneeuw (aka bevroren water) maar ook tegen zand.

Dankzij het materiaal van het hoesje kan de telefoon worden gebruikt wanneer hij in het hoesje zit. Zelfs de camera is toegankelijk, al vragen we ons wel af hoe de kwaliteit van de foto’s hier niet onder lijdt. Al maakt een natte smartphone helemaal geen foto’s meer. Aan jou de keuze dus.

Waterproof telefoonhoedje Lidl
Waterproof telefoonhoesje (Afbeelding: Lidl)

7,99 euro

Lidl deal: Seascooter

Ben jij een luie- of een slechte zwemmer? Dan verkoop Lidl in week 25 een hele lekkere gadget aan je. Al is het wat minder lekker om 349 euro aan de kassa af te rekenen. De prijs even daargelaten is dit een hilarische onderwater gadget die je onder water vooruit trekt. Duik alleen niet te diep, want indien het gadget faalt moet je toch echt weer zelf naar het oppervlak van de water kunnen zwemmen.

Yamaha Seascooter RDS200 Lidl
Yamaha Seascooter RDS200 (Afbeelding: Lidl)

349,00 euro

Lidl deal: Opvouwbare zonnelader

Lidl verkoopt een gadget voor de buitenmens die ook verslaafd is aan diens smartphone. Deze opvouwbare zonnelader laadt namelijk overal waar je gaat en staat je smartphone (en tablets en andere apparaten) op. Al is een beetje zon wel een vereiste. Het solar gadget heeft een A4-formaat waardoor hij als een soort laptop opgevouwen in je bagage of rugtas past.

zonne-energie oplader Lidl
Zonne-energie oplader (Afbeelding: Lidl)

19,99 euro

Lidl deal: Opblaasbare race-SUP van Mistral

Een beetje dobberen op een SUP is leuk voor even maar is bepaald geen uitdaging. SUPpen is een serieuze sport voor wie het serieus neemt. Zo bestaan er allerlei typen SUP’s voor verschillend gebruik, waaronder de langere en smallere modellen om mee te racen. Vergis je niet in hoeveel kracht, techniek en uithoudingsvermogen dit vereist.

In week 25 scoor je bij Lidl een simpele race SUP-set van een bekend watersportmerk: Mistral. Het is een goed model voor de beginnende en recreatieve super die nét wat meer uitdaging zoekt.

Mistral opblaasbare SUP Lidl
Mistral opblaasbare race-SUP (Afbeelding: Lidl)

349,00 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lidl & Aldi’s zomerse deals: van opblaasbare SUP tot terrasverwarmer
Sluiten