Aldi & Lidl helpen met klussen: (tuin)gereedschap en meer

Lidl, Action, Kruidvat, en Aldi verkopen wekelijks gadgets voor een bijzonder lage prijs. De een is misschien ietwat vreemd, maar de ander is juist multifunctioneel en handig. Daarom is het zeker geen slecht idee om een keer per week door de online folders van deze winkels te bladeren.

Je hebt geluk, dat werk hebben wij namelijk alvast voor je gedaan. Alstu! Deze week verkopen Aldi en Lidl een aantal gadgets voor de klussers (in spé) onder ons.

Lidl’s (tuin)gereedschap

Lidl verkoopt deze week tuingereedschap voor de perfect gesnoeide heg en het meest knusse tuinhuisje.

Elektrische kettingzaagslijper

Een kettingzaag lijkt een angstaanjagend scherp apparaat maar ook deze heeft soms een klein beetje onderhoud nodig. Dat onderhoud doe je met een kettingzaagslijper als deze. Dit exemplaar heeft LED-verlichting zodat je zeker weet dat je jezelf niet in de vingers snijdt met de slijper of de zaag natuurlijk.

kettingzaagslijper Lidl
Elektrische kettingzaagslijper (Afbeelding: Lidl)

24,99 euro

Lidl deal: Elektrische bladzuiger-/blazer

Word jij nu al zenuwachtig bij de gedachte aan een enkel blad op je perfecte zomerse gazon? Scoor dan een elektrische bladzuiger-/bladblazer bij Lidl. Zo blaas je ieder blad dat van je boom valt zonder pardon zo naar de tuin van de buren. Of zuig je hem netjes op in de opvangzak natuurlijk. Dankzij het vermogen van 3000 Watt vangt deze bladzuiger ieder dwarrelend blad op nog voordat hij de grond raakt.

Lidl bladzuiger
Parkside elektrische bladzuiger-/blazer (Afbeelding: Lidl)

34,99 euro

Opvouwbare kruiwagen

Als je veel klust heb je vaak ook veel op te ruimen. Een kruiwagen is dan ideaal om alle troep in mee te nemen. Deze kruiwagen heeft geen toffe elektrische functies maar is wel opklapbaar. Dat maakt hem handig voor wie geen enorme garage of schuur heeft. Hoe de kruiwagen opvouwt? Dat laat Lidl ons helaas niet zien.

Kruiwagen Lidl
Opvouwbare kruiwagen (Afbeelding: Lidl)

49,99 euro

Aldi helpt ook een handje

Ook bij Aldi vind je deze week een aantal handige gadgets en tools voor tijdens het klussen.

Aldi deal: led-bouwlamp

Sommige klussen houden je langer bezig dan verwacht. Wat een dagje werk lijkt, wordt soms al snel een week of twee aanklooien. Om ook tijdens de late avonden nog te zien waar je mee bezig bent is een led-bouwlamp als deze je vriend. De lamp heeft twee helderheidsniveau’s en is in hoogte verstelbaar.

LED-bouwlamp Aldi
Led-bouwlamp (Afbeelding: Aldi)

49,99 euro

Aldi deal: kap- en verstekzaag

De ervaren klussers onder ons weten dat niet alles met de hand gezaagd kan worden. De taalfanaten onder ons weten dat je helemaal niet kunt zagen met je hand. Hoe dan ook: je hebt een zaag nodig. Een verstekzaag of kapzaag (afkortzaag) is een goede oplossing om bijvoorbeeld plinten en laminaat mee op maat te snijden.

verstekzaag Aldi
Kap- en verstekzaag (Afbeelding: Aldi)

99,99 euro

Meer handige gadgets van Aldi, Lidl, Action en Kruidvat

Deze week vind je bij de Lidl, Aldi, Kruidvat, en Action nog veel meer betaalbare gadgets die handig zijn voor binnen- en buitenshuis. Bekijk die gadgets uit week 34 hier in ons uitgebreide overzicht.

Reageer op artikel:
Aldi & Lidl helpen met klussen: (tuin)gereedschap en meer
Sluiten