Lidl & Aldi doen lekker praktisch: gadgets voor je koffie, auto en meer

#1 Lidl aanbiedingen week 35 2021

Lidl deal: Solar LED-schijnwerper

De dagen worden korter en dat betekent dat het niet lang meer duurt voordat je je eigen voordeur niet meer kunt zien na vijf uur ‘s middags. Tenminste, als je buiten staat. Lidl doet het licht aan (of uit?) met deze solar LED-schijnwerper. De schijnwerper heeft een zwenkbare bewegingssensor en een aparte solarmodule. Subtiel is anders, maar dat is ook niet het doel van een schijnwerper, slimmerd.

LED-schijnwerper Lidl
Solar LED-schijnwerper (Afbeelding: Lidl)

24,99 euro

Lidl deal: Mobiele autostarthulp met powerbank

Lekker hoor Lidl, deze multifunctionele autostarthulp. Hij functioneert namelijk ook als powerbank en als zaklamp. Kom je met autopech langs de weg te staan dan hoef je dus niet bang te zijn dat de batterij van je smartphone leeg is voordat je een aantal doe-het-zelf autopech-video’s hebt kunnen bestuderen. Of nog erger: voordat je de wegenwacht hebt kunnen bellen.

mobiele autostarthulp Lidl
Mobiele autostarthulp (Afbeelding: Lidl)

59,99 euro

Lidl deal: Elektrische koffiemolen

Volgens Lidl is je kopje koffie ”toch niet iets lekkerder als de bonen zelf gemalen zijn”. Alleen bonen helemaal zelf malen kost natuurlijk tijd en inspanning. Wie geen vijf minuten en minieme spierkracht over heeft om zelf bonen te malen kan deze elektrische koffiemolen het ‘zware’ en ‘tijdrovende’ werkje laten doen. Het is mogelijk om de maalgraad in 35 verschillende standen aan te passen met deze elektrische koffiemolen en het apparaat schakelt automatisch uit wanneer de gewenste hoeveelheid gemalen koffie is bereikt.

elektrische koffiemolen Lidl
Elektrische koffiemolen (Afbeelding: Lidl)

59,99 euro

Reageer op artikel:
Lidl & Aldi doen lekker praktisch: gadgets voor je koffie, auto en meer
Sluiten