Aldi & Lidl laat je horen: Bluetooth speakers, headphones en meer

#1 Lidl aanbiedingen week 36 2020

Silvercrest Bluetooth luidspreker

Bij Lidl koop je deze week een aantal kleurrijke speakers en koptelefoons. Deze Bluetooth luidspreker wordt geleverd in vier verschillende kleuren, met een zwarte optie voor wie paars met oranje nét wat te hysterisch vindt. De kleurrijke Bluetooth speakers wegen 560 gram en hebben een 6000 mAh Lion-accu. Deze laatste is goed voor 12 uur luisterplezier bij 50 procent volume. Deze luidspreker heeft een ingebouwde 10 Watt speaker.

Bluetooth luidspreker Lidl
Silvercrest Bluetooth luidspreker (Afbeelding: Lidl)

19,99 euro

Silvercrest Bluetooth luidspreker M

Deze kleurrijke Bluetooth speakers zien er uit alsof iemand de bovenstaande speaker tussen een bankschroef heeft geklemd. Vandaar ook de aanduiding ‘M’; het is een iets compacter exemplaar, al durven we niet met zekerheid te zeggen dat hij lichter is. Dat staat er namelijk niet bij. Deze Bluetooth speaker heeft een 2200 mAh Lion-accu die goed is voor 20 uur speelduur bij 50 procent volume. Daarnaast heeft hij een ingebouwde 5 Watt speaker.

Bluetooth Luidspreker Lidl
Bluetooth luidspreker (Afbeelding: Lidl)

19,99 euro

Silvercrest Bluetooth koptelefoon

We hebben deze kleurrijke Bluetooth koptelefoon al vaker voorbij zien komen in de webshop van Lidl. Hij matcht helemaal lekker met de bovenstaande Bluetooth speaker, al zul je ze natuurlijk niet tegelijkertijd gebruiken. De koptelefoon heeft een accu laadtijd van 2,5 uur en is goed voor 20 uur luisterplezier bij 50 procent volume.

Silvercrest Bluetooth koptelefoon Lidl
Silvercrest Bluetooth koptelefoon (Afbeelding: Lidl)

19,99 euro

Silvercrest Noise Cancelling Bluetooth koptelefoon

Lidl heeft ook een koptelefoon in de schappen liggen voor de introvert die liever niet met een blauwe headphone rondloopt. Deze Bluetooth koptelefoon heeft nog een extra functie die de introvert vast kan waarderen: noise cancelling. Wanneer deze hoofdtelefoon volledig is opgeladen is hij goed voor 16 uur luisterplezier.

noise cancelling Lidl
Noise cancelling headphone (Afbeelding: Lidl)

59,99 euro

Reageer op artikel:
Aldi & Lidl laat je horen: Bluetooth speakers, headphones en meer
Sluiten