Lidl & Aldi’s beste gadgets voor thuis: van slimme verwarming tot slimme deurbel

#1 Lidl aanbiedingen week 4 2021

Lidl deal: Zigbee smart home starterset

Je kunt deze week bij Lidl terecht om je volledige huis ‘slim’ te maken. Van de deurbel tot aan de ventilatorkachel. Gaat een deurbel met Bluetooth en een kachel met wifi te ver voor je? Begin dan rustig met een startersset als deze. Die bestaat uit een paar slimme lampen en de Smart Home gateway. Aan deze laatste kun je alle andere slimme producten koppelen als je om bent en toch ook voor de deurbel en kachel gaat.

slimme verlichting Lidl
Starterset (Afbeelding: Lidl)

49,99 euro

Lidl deal: Keramische ventilatorkachel met wifi

Dit is die slimme keramische ventilatorkachel met wifi. De kachel laat zich simpelweg bedienen via de Lidl Smart Home-app. Daarnaast heeft hij ook een touchpaneel via welke hij te bedienen is. Daardoor kun je hem ook warmte laten stralen zonder alle slimme snufjes in te schakelen.

kachel Lidl
Ventilatorkachel met wifi (Afbeelding: Lidl)

49,99 euro

Lidl deal: Slimme draadloze deurbel

En dit is de slimme draadloze deurbel waarover we het hierboven hadden. Ook werkt via de Lidl Smart Home-app waarin een alarm afgaat wanneer iemand aanbelt. Al hoor je natuurlijk ook nog steeds een alarm in je huis als iemand voor de deur staat. Tenminste, dat lijkt ons wel zo slim voor een slimme deurbel.

slimme deurbel Lidl
Slimme deurbel (Afbeelding: Lidl)

19,99 euro

Reageer op artikel:
Lidl & Aldi’s beste gadgets voor thuis: van slimme verwarming tot slimme deurbel
Sluiten