Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Deals 16 okt 2021

Lidl & Aldi fietsen er vandoor: van elektrische fiets tot e-bike fietshelm

#1 Lidl aanbiedingen week 41 2021

Lidl deal: e-bike Nassau

Lidl verkoopt in week 41 twee verschillende elektrische fietsen. Beide hebben we al eens vaker bij Lidl in de (online) schappen gezien. Dit exemplaar is een elektrische omafiets. Voor slechts 1000 euro, oké, 999 euro is dit een prima e-bike voor in de stad. Het is geen moderne elektrische fiets met soepel weggewerkte kabels en een onzichtbare accu. De accu is vrij lomp (en deen beetje ouderwets) onder de bagagedrager verwerkt. Is dat erg? Nee hoor. Niet voor deze prijs.

e-bike Nassau Lidl
NASSAU e-bike (Afbeelding: Lidl)

999,00 euro

Lidl deal: Teasi Core fietscomputer

Een fietscomputer is je beste vriend wanneer je geen zin hebt om je smartphone mee te nemen op pad, maar niet de weg kwijt wil raken. Wat zeg je? Kun je deze fietscomputer met je smartphone verbinden? Oh. Coole functie, Lidl. Koppel deze fietscomputer via de bijbehorende app aan je smartphone, waarna het apparaatje inkomende oproepen weergeeft. Daarnaast kun je via de app je trainingsgegevens aflezen. Want onthoud: het gaat niet om het plezier dat je hebt, maar om de kilometers, snelheid en calorieën.

Teasi fietscomputer Lidl
Teasi Core fietscomputer (Afbeelding: Lidl)

69,99 euro

Lidl deal: hometrainer

Hou je niet van de kou en regen of frisse lucht in het algemeen? Dan kun je lekker binnen plaatsnemen op deze hometrainer: een fiets voor binnen. Lidl’s hometrainer heeft 8 weerstandsniveaus, een LCD-trainingscomputer met zes verschillende functies, en handpolssensoren.

hometrainer Lidl
Hometrainer (Afbeelding: Lidl)

269,00 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Lidl & Aldi fietsen er vandoor: van elektrische fiets tot e-bike fietshelm
Sluiten