Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 3 nov 2021

Lidl & Aldi aan de kook: van inmaakautomaat tot wafelijzer

#1 Lidl aanbiedingen week 44 2021

Lidl deal: Waterkoker

Een waterkoker is een van de saaiste en handigste keukenapparaten tegelijkertijd. Het apparaat kookt in no-time water voor een veel te hete kop thee, of voor een pan pasta die je met weinig geduld probeert te bereiden. Het apparaat is simpel: duw de knop naar beneden en het water start met koken. Lidl’s waterkoker schakelt vanzelf uit wanneer het water kookt. Wat dat kost? Een tientje.

Lidl waterkoker
Waterkoker (Afbeelding: Lidl)

9,99 euro

Lidl deal: Inmaakautomaat

Er zijn meer etenswaren die je zelf kunt maken dan je denkt. Dat scheelt je een ritje naar de supermarkt. Al moet je daar waarschijnlijk alsnog naartoe om de ingrediënten voor je etenswaren te halen, of om de machine te scoren die je gaat helpen bij je kookavontuur. Lidl’s inmaakautomaat is geschikt voor het inmaken en conserveren van jam, fruit en groente. Alleen heb je voor het inmaken en conserveren van jam, fruit en groente eigenlijk niet perse een apparaat nodig.

Wie nog wel ruimte over heeft op het aanrechtblad of in de keukenkastjes, en niet weet wat ‘ie met 90 euro aanmoet, kan in ieder geval bij Lidl terecht voor dit inmaakapparaat.

Inmaakautomaat Lidl
Inmaakautomaat (Afbeelding: Lidl)

89,99 euro

Lidl deal: Keukenmachine

Bakken is een precies werkje. Een taart bakken kan een complete dagtaak zijn. Zeker wanneer je het boodschappen doen en de keuken poetsen nadat je de taart de oven in hebt geschoven meerekent. Een keukenmachine als deze van Lidl zorgt ervoor dat je in ieder geval voor het donker wordt klaar bent met het mengen en kneden van het deeg. De machine heeft een vermogen van 600 Watt, acht verschillende snelheden en een turbofunctie.

keukenmachine Lidl
Keukenmachine (Afbeelding: Lidl)

59,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lidl & Aldi aan de kook: van inmaakautomaat tot wafelijzer
Sluiten