Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 27 nov 2021

Lidl & Aldi’s techy gadgets: van robotstofzuiger tot Bluetooth soundbar

#1 Lidl aanbiedingen week 47 2021

Lidl deal: Draadloze oordopjes van Sony

Wie Bluetooth oordopjes zoekt en van een stevige bass houdt kan deze Sony WF-XB700 draadloze oordopjes overwegen. Die ‘XB’ staat voor ‘Extra Bass’. En die extra bass hoor je absoluut. De oordopjes zijn scherp geprijsd, ze zijn iPX4 waterdicht wat ze ook heel geschikt maakt voor tijdens het sporten, en hebben een accuduur van acht uur.

De Sony oordopjes (Afbeelding: Sony)

59,00 euro

Lidl deal: budget robotstofzuiger

Een huishoudhulpje die je huis onbeperkt stofzuigt voor 90 euro? Ja. Gewoon, ja. Dat is goedkoop. Of deze simpele robotstofzuiger ook een goede koop is mag je zelf ontdekken. De stofzuiger werkt tot 80 minuten achter elkaar, heeft twee reinigingsprogramma’s en heeft sensoren om trappen, hindernissen en andere obstakels te vermijden. Lidl verkoopt deze week overigens ook een meer uitgebreide robotstofzuiger die je via een bijbehorende app bedient. Dit budget exemplaar werkt met één druk op de knop. Ook niet verkeer.

robotstofzuiger Lidl
Robotstofzuiger (Afbeelding: Lidl)

99,00 euro

Lidl deal: Sharp Bluetooth soundbar

Hoe nieuw of fancy je tv ook is; het geluid dat eruit komt is vrijwel gegarandeerd, tja, niet best. Een goede thuisbioscoop ervaring creëer je met een externe speaker, zoals deze Bluetooth soundbar van Sharp. De soundbar heeft een maximaal vermogen van 200 watt, werkt via Bluetooth 4.2 en wordt geleverd inclusief draadloze subwoofer.

sharp soundbar Lidl
Sharp soundbar (Afbeelding: Lidl)

139,00 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Lidl & Aldi’s techy gadgets: van robotstofzuiger tot Bluetooth soundbar
Sluiten