Lidl & Aldi zorgen voor je met nek-, rug- en beenmassage apparaten

#1 Lidl aanbiedingen week 22 2021

Lidl deal: Shiatsu-massagekussen

Shiatsu is afgeleid van een Japanse type massage en is een massagetechniek die veel wordt gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. Het is een ontspannende massage waarvoor je de deur niet eens uit hoeft als het aan Lidl ligt. Oké, je moet één keer een bezoek aan Lidl brengen en daarna kun je net zo vaak bankhangen en tegelijkertijd gemasseerd worden als je zelf wilt.

Massagekussen Lidl
Shiatsu massagekussen (Afbeelding: Lidl)

29,99 euro

Lidl deal: Beenmassage-apparaat

Lidl’s meest opvallende massageapparaat is dit apparaat voor een stevige beenmassage. Dit apparaat kneedt je kuiten om zo de bloedsomloop in je benen te verbeteren en ook eventuele pijn in de voeten en kuiten te verminderen. Dit doet het apparaat middels een compressiemassage. Vergeet alleen niet deze opgeblazen laarzen uit te trekken als je van de bank af komt zodat je niet struikelt over alle snoeren en je meer nodig hebt dan alleen een beenmassage.

beenmassage Lidl
Beenmassage-apparaat (Afbeelding: Lidl)

49,99 euro

Lidl deal: oorthermometer

Zorg jij ervoor dat je fit blijft? Dan zorgt Lidl ervoor dat je kunt checken of je temperatuur laag blijft. De infrarood oorthermometer was nog nooit zo populair. Dat zegt meer over de tijd waarin we leven dan over dit apparaat, maar wie weet is het toch handig er een in huis te hebben voor in-het-geval-dat.

oorthermometer Lidl
Oorthermometer (Afbeelding: Lidl)

29,99 euro

Reageer op artikel:
Lidl & Aldi zorgen voor je met nek-, rug- en beenmassage apparaten
Sluiten