Lidl & Aldi’s gadgets voor in huis: van tosti-ijzer tot hometrainer

Uncategorized Lisanne Beijen 6 jan 2021
Leestijd: 3 minuten

#1 Lidl aanbiedingen week 1 2021

Soehnle luchtbevochtiger

Een luchtbevochtiger is niet echt een gadget om mee te pronken in je woonkamer. Mooi of niet; hij is wel handig. Al helemaal wanneer de lucht in je huis droog is en je vier liter water per dag moet drinken om een beetje gehydrateerd te blijven. Lidl’s exemplaar is geschikt voor ruimtes tot 50 vierkante meter en heeft een handige automatische modus die de blaassnelheid automatisch aanpast wanneer de luchtvochtigheid stijgt of daalt.

luchtbevochtiger Lidl
Luchtbevochtiger Airfresh Hygro 500 (Afbeelding: Lidl)

59,99 euro

3-in-1 tosti-ijzer

Het is leuk en aardig dat dit tosti-ijzer ook wafels kan bakken en groente kan grillen, maar de belangrijkste functie blijft toch echt het maken van een fatsoenlijke tosti. Hoe fatsoenlijk die is hangt uiteindelijk wel van jezelf af; vul je hem met vleeswaren en kaas of ga je voor plantaardige kaas met champignons en spinazie? Welke van de twee fatsoenlijk is laten we uiteraard aan jou over.

Lidl tosti-ijzer
3-in-1 tosti-ijzer (Afbeelding: Lidl)

19,99 euro

Hand- en steelstofzuiger

Het laatste gadget van Lidl voor in huis is wederom niet erg sexy maar wel erg handig. Deze hand- en steelstofzuiger pak je er namelijk zo bij als er iets op de vloer is gevallen. Door het grote gemak van een draadloze stofzuiger heb je geen excuus meer om broodkruimels onder de tafel te vegen en popcorn onder de bank te laten liggen tot de volgende schoonmaak. Deze draadloze stofzuiger werkt 35 minuten achter elkaar en heeft ingebouwde LED-verlichting waardoor je geen popcorn onder de bank mist.

handstofzuiger Lidl
Hand- en steelstofzuiger (Afbeelding: Lidl)

199,00 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen