Lidl & Aldi’s gadgets voor in huis: van tosti-ijzer tot hometrainer

Uncategorized Lisanne Beijen 6 jan 2021
Leestijd: 3 minuten

#2 Aldi aanbiedingen week 1 2021

Aldi deal: Magnetron met grill

Een magnetron is geen must-have in de keuken maar wordt wel zeer gewaardeerd door wie geen held in de keuken is. Trek je namelijk standaard te weinig tijd uit om iets te laten ontdooien of heb je simpelweg geen tijd om iets fatsoenlijk in de pan te verwarmen? Dan kun je het altijd last-minute een minuutje in de magnetron stoppen voor een vergelijkbaar resultaat. Deze magnetron met grill van Aldi heeft 10 magnetronstanden en 8 automatische programma’s.

magnetron Aldi
Magnetron met grill (Afbeelding: Aldi)

99,99 euro

Aldi deal: hetelucht-ventilator

Bestormde je afgelopen zomer de lokale Aldi om een van de laatste ventilatoren of airconditioners te bemachtigen? Snel dan nu naar je favoriete Duitse supermarktketen voor een heteluchtballon-ventilator met afstandsbediening. Al heb je het na dat rennen waarschijnlijk warm genoeg.

Ventilator hetelucht Aldi
Hetelucht-ventilator (Afbeelding: Aldi)

19,99 euro

Aldi deal: Hometrainer

De naam van dit gadget laat weinig aan de verbeelding over: hij is geschikt om jezelf thuis te trainen. Bijvoorbeeld wanneer je geen zin hebt om een rondje in de frisse buitenlucht te fietsen maar liever thuis blijft in dezelfde ruimte waar je de rest van je uren, dagen en weken doorbrengt. Jij liever dan wij. De hometrainer heeft een verstelbaar zadel en een smartphone- of tablethouder zodat je tijdens het fietsen lekker je favoriete serie kunt kijken. Slim hoor, dat moeten we je meegeven. Dat kan namelijk niet tijdens een rondje fietsen in de buitenlucht.

159,00 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen