Lidl & Aldi’s gadgets onder 20 euro voor smarthome, smartphone en meer

Uncategorized Lisanne Beijen 26 jun 2021
Leestijd: 3 minuten

#1 Lidl aanbiedingen week 25 2021

Lidl deal: Slimme deur- en raamsensor

Een smarthome hoeft niet duur te zijn als het aan Lidl ligt. Daar scoor je namelijk voor minder dan 20 euro deze slimme deur- en raamsensor (en meer slimme gadgets). Deze sensor detecteert het openen en sluiten van de deuren. Hij functioneert dus als extra laag beveiliging tegen inbraak. Al voorkomt het gadget inbraak natuurlijk niet.

Daarom stellen wij een nieuwe functie voor: monteer het slimme gadget van Lidl op je wc-bril en op de rand van de wc. Dat leert je huisgenoot, partner of misschien jezelf snel om de wc-bril naar beneden te doen na het plassen.

deur- raamsensor Lidl
Deur- en raamsensor (Afbeelding: Lidl)

14,99 euro

Lidl deal: Elektrische luchtpomp

Een luchtbed om op te slapen of voor op het water met je mond opblazen is mogelijk. Het vereist alleen het nodige geduld, wat doorzettingsvermogen en een flinke longinhoud. Heb je een van deze niet? Of geen van de drie? Scoor dan bij Lidl een elektrische luchtpomp voor minder dan een tientje.

elektrische luchtpomp Lidl
Elektrische luchtpomp (Afbeelding: Lidl)

9,99 euro

Smartphone-armtas of -hardloopband

De frisse buitenlucht in om een rondje te wandelen of hardlopen zonder smartphone? Dat kan natuurlijk niet. Het geluid van vogels en de wind is veel te afleidend tijdens jouw rondje joggen, en moet gedempt worden door een Bluetooth hoofdtelefoon. Aan die hoofdtelefoon heb je weinig zonder smartphone.

Dus ja, het cirkeltje is weer rond: je moet je je smartphone toch meenemen. Dat doe je in je hand, maar kan comfortabeler in een smartphone-armtas of -hardloopband als deze van Lidl.

smartphone sport armtas Lidl
Smartphone armtas voor tijdens het sporten (Afbeelding: Lidl)

4,99 euro

Lidl deal: QI-autolader

Een handige en essentieel gadget voor in de auto is deze telefoonhouder of oplaadmat met QI-oplaadfunctie. Dankzij de QI-oplaadfunctie hangen er geen snoeren in de weg tijdens het sturen en schakelen. Dat is wel zo veilig. Al moet de lader of oplaadmat zelf wel verbonden worden met de 12V-stekker in de auto. Het is een niet draadloze draadloze smartphone oplader. Dat dus.

QI oplader auto Lidl
QI-opladers voor in de auto (Afbeelding: Lidl)

14,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen