Lidl & Aldi’s gadgets onder 20 euro: van keukenradio tot schuurmachine

Uncategorized Lisanne Beijen 3 feb 2021
Leestijd: 3 minuten

#1 Lidl aanbiedingen week 5 2021

Lidl deal: Rijstkoker

Stel, je hebt 20 euro en die 20 euro mag je aan één item of apparaat besteden voor in je keuken, waar geef je dat geld dan aan uit? Precies: een rijstkoker. Een rijstkoker is namelijk het beste keukenapparaat dat je kunt bedenken. Hij bereidt perfecte rijst terwijl jij met je benen omhoog op de bank zit (of groenten staat te snijden natuurlijk). Wat mij betreft is de rijstkoker niet alleen het beste apparaat voor in de keuken (voor 20 euro), maar het beste gadget voor 20 euro in het algemeen. Zo, dat is er uit.

rijstkoker Lidl
Rijstkoker (Afbeelding: Lidl)

19,99 euro

Lidl deal: Keukenradio

Wie niet van rijst houdt of mijn pleidooi hierboven niet gelooft kan voor 20 euro ook een keukenradio kopen. Nu horen we je denken: ‘Ik kan toch ook muziek luisteren via mijn smartphone en/of speakers?’. Ja, dat kan, maar het is ook wel eens lekker je smartphone weg te leggen en gewoon naar de radio te luisteren.

keukenradio Lidl
Keukenradio (Afbeelding: Lidl)

19,99 euro

Lidl deal: Sony in-ear oordopjes

Voor 15 euro koop je deze week bij Lidl een set Sony in-ear oordopjes. Dat is haast geen geld. Deze oordopjes zijn met name geschikt voor je dagelijkse rondje wandelen of hardlopen, hebben een oplaadtijd van ongeveer drie uur en zijn in 10 minuten weer opgeladen om een uur muziek af te spelen. Wat de totale luisterduur van deze oordopjes is vertelt Lidl jammer genoeg liever niet.

Sony oordopjes Lidl
Sony in-ear oordopjes (Afbeelding: Lidl)

14,99 euro

Lidl deal: Stappenteller

Naast de drie (!) activity trackers/smartwatches die deze week bij Lidl te koop zijn ligt er ook een simpele stappenteller in de schappen. De aankoop van een schitterende slimme activity tracker lijkt misschien voor de hand liggend, maar niet iedereen wil iedere calorie tellen, zijn afstand bijhouden en vetverbranding meten. Oh, dat kan deze goedkope stappenteller allemaal ook zeg je? Cool.

stappenteller Lidl
Crivit stappenteller (Afbeelding: Lidl)

9,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen