Lidl & Aldi’s gadgets onder 20 euro: van keukenradio tot schuurmachine

Uncategorized Lisanne Beijen 3 feb 2021
Leestijd: 3 minuten

#2 Aldi aanbiedingen week 5 2021

Oral-B elektrische tandenborstel

De wereld van tandenpoetsen is over het algemeen verdeeld in twee kampen: de handmatige poetsers en de elektrische poetsers. Wie van het eerste- naar het tweede kamp wil overlopen kan deze week bij Aldi terecht om deze overstap stilletjes te voltooien. Al is elektrisch poetsen nooit zo stilletjes als je dat zelf handmatig kunt doen.

oral-b elektrische tandenborstel Aldi
Elektrische tandenborstel van Oral-B (Afbeelding: Aldi)

18,99 euro

Schuurmachine

De gadgets voor onder de 20 euro van Aldi lopen deze week sterk uiteen. We gaan namelijk van elektrische tandenborstel naar schuurmachine. Ook voor de klussers heeft Aldi deze week namelijk een paar apparaten in de aanbieding. Deze schuurmachine is beschikbaar uit twee modellen: een excentrische schuurmachine met een vermogen van 350 Watt en een vlakschuurmachine met een vermogen van 260 Watt.

schuurmachine Aldi
Schuurmachine (Afbeelding: Aldi)

19,99 euro

Citruspers

Als laatste lichten we deze citruspers van 15 euro uit. Het is een simpel apparaat voor dagelijks gebruik. Zo krijg je op een simpele manier wat extra vitaminen binnen (dat zou je moeder zeggen). De citruspers van Aldi draait zowel rechts- als linksom en heeft een 60 Watt motor.

citruspers Aldi
Citruspers (Afbeelding: Aldi)

14,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen