Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 1 januari 2019

Action en Aldi superaanbieding van de week: analyseweegschaal

Het nieuwe jaar is eindelijk aangebroken en veel mensen zijn begonnen met dag één van hun goede voornemens. En gelukkig hoeven we sommige goede voornemens niet alleen aan te pakken, maar zijn er allerlei gadgets die ons kunnen helpen. Als je bijvoorbeeld van plan bent om dit jaar gezonder en bewuster te eten, kan Lidl je helpen met een heuse analyseweegschaal. Deze weegschaal vertelt je precies wat je allemaal in je lichaam stopt.

Weegschaal die meer doet dan wegen

De weegschaal lijkt in basis op iedere andere weegschaal voor in de keuken maar als je wat je wat beter kijkt, zie je dat er toch wel een heleboel extra knopjes zijn. En wanneer je iets gaat wegen, wordt je verrast met een stuk meer informatie dan alleen hoe zwaar je ingrediënten zijn. Het apparaat meet namelijk naast het gewicht ook nauwkeurig het aantal calorieën en de voedingswaarde van je levensmiddelen.

Lidl weegschaal

Voedingswaarden van 800 levensmiddelen

Dankzij al deze extra informatie kun je onder andere makkelijk berekenen hoeveel vetten, eiwitten, koolhydraten en cholesterol je naar binnen krijgt. De weegschaal weet overigens niet op magische wijze al deze informatie te achterhalen, maar de voedings- en energiewaarden van 800 levensmiddelen zijn voor het gemak al voor je ingevoerd. Daarnaast is er nog ruimte om 200 extra levensmiddelen in te voeren, mocht je andere dingen eten. Verder is er ook een soort geheugenfunctie, die  bijvoorbeeld de waarden van de hele dag voor je kan bijhouden.

Lidl weegschaal

Vanaf donderdag 3 januari

Vanaf donderdag 3 januari is het zover en kun je de analyseweegschaal bemachtigen bij Lidl voor 9,99 euro. Je kunt hem ook online bestellen als je nog aan het bijkomen bent van oud en nieuw. Een ander apparaatje dat je kunt gebruiken om erachter te komen wat de voedingswaarde is van je voedsel is de DietSensor. Deze scant zelfs je eten en werkt met een app,

Lidl

Reageer op artikel:
Action en Aldi superaanbieding van de week: analyseweegschaal
Sluiten