Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 15 sep 2018

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: aroma-diffuser

Nu de dagen weer wat kouder worden, gaan we steeds meer gebruik maken van de verwarming. Het is natuurlijk een briljante uitvinding om het leven een stuk aangenamer te maken, maar je verwarming zorgt er helaas vaak ook voor dat de lucht in je kamer erg droog wordt. Gelukkig kun je hier iets tegen doen met een aroma-diffuser en toevallig kun je die ook meteen volgende week scoren bij Lidl.

Koele nevel in de lucht

Er zijn twee verschillende modellen om uit te kiezen. Het ene model lijkt een beetje op een Echo Dot met een tuitje op de bovenkant, terwijl de andere een wat meer organische vorm heeft. Om je kamer minder droog te krijgen vul je het apparaatje met wat water. Hiervoor krijg je er en handige maatbeker bij. Daarna doe je de diffuser aan en zorgt hij er met behulp van ultrasone trillingen voor dat er een koele nevel wordt geproduceerd.

Lidl aroma-diffuser

Diffuser ook voor lekker geurtje en sfeerverlichting

Terwijl je de droge lucht aanpakt, kun je met het apparaat meteen ook voor een lekker geurtje zorgen. Als je namelijk een paar druppels van een etherische olie toevoegt aan het water, wordt deze ook door de kamer verspreid. Het apparaatje zorgt zelfs ook nog voor sfeerverlichting om het helemaal af te maken.

Vanaf maandag 17 september

Vanaf maandag 17 september is het zover en is de aroma-diffuser te vinden bij Lidl. Ook kun je hem via de website bestellen voor 14,99 euro. En als je toch bezig gaat met de lucht in je huis, kun je er net zo goed ook meteen voor zorgen dat hij gereinigd wordt. Met deze slimme plantenbak heb je het zo voor elkaar en het wordt ook nog eens wat groener in huis.

Lidl

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: aroma-diffuser
Sluiten