Lidl superdeal voor deze zomer: keramische barbecue

De zomer komt eraan. Dat merk je aan alle actiefolders: vrijwel elke discounter scoort met spullen voor in de tuin. Vaak praktische zaken. Heggenscharen, tuinslanghaspels, dat soort werk. Na de beroemde budget-jacuzzi scoort Lidl nu ook met een… barbecue.

Lidl Barbecue: Bushbeck Kamado

Echt een gadget waar we allemaal vrolijk van worden. Buiten staan met een biertje of een non-alcoholisch drankje, terwijl een sappig lapje vlees ligt te garen op je barbecue. Het ultieme zomergevoel! Helaas zijn de meeste barbecues behoorlijk prijzig. Voor die paar keer per jaar dat je ermee aan de slag gaat… zonde.

Tegelijkertijd vallen de meeste budget-opties vies tegen. Zo heeft de Action deze week een exemplaar van onder de tien euro liggen. Tof, maar voor de echte BBQ-fan geen optie. Gelukkig helpt de Lidl je deze week uit de brand, na een ijskoud weekend. Het is tijd voor zonnestralen, tuinfeestjes en ijskoude biertjes.

Met Pasen gaat de zon schijnen. Een extra lang weekend. Vergeet die Paasbrunch en zet deze barbecue maar in de tuin. Even een haasje erop en eet smakelijk! Het gaat om een keramische imitatie van de welbekende Big Green Egg. Deze eivormige BBQ is gemaakt van hittebestendige keramiek, waarmee een vuurvaste binnenkant is gevormd. De greep van bamboe maakt het luxe plaatje af.

Lidl barbecue

Met temperaturen tot wel 370 graden kun je er heerlijke steaks mee aanbraden. De Kamada, zoals dit ding heet, is tevens uiterst geschikt voor het bereiden van pulled pork, onze favoriet. De BBQ leent zich namelijk perfect voor het langzaam garen van vlees.

Het grillrooster van de Bushbeck Kamado is 13-inch breed, zo’n 27 centimeter. Daardoor kun je er een flinke lap vlees op kwijt. Via de luchtsleuf regel je de temperatuur gemakkelijk, die vervolgens gemeten wordt met een thermometer.

Tot slot: het prijskaartje! Bij de Lidl kun je deze top-barbecue scoren voor slechts 139 euro. Dan kun je ook nog een mooi kleurtje zoeken: zwart, rood of groen. Geen mini-prijs, maar wel een prachtige middenweg voor de BBQ-enthousiasteling die tevens een prachtige zomer tegemoet wil gaan!

Reageer op artikel:
Lidl superdeal voor deze zomer: keramische barbecue
Sluiten