Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 16 jul 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: barbecue wagen

Als je serieus bent over je barbecue feestjes, ga je doorgaans aan de slag met behoorlijk wat vlees, sausjes en kruiden. De kans is dan ook groot dat al je spullen niet passen op de opslagrekjes van je barbecue. En natuurlijk kun je alles gewoon laten op een tafeltje naast je bbq laten. Als je echter in stijl wilt barbecue├źn, heeft Lidl deze week een bbq wagen voor je met een flinke korting.

Barbecue en serveerwagen

De barbecue wagen die Lidl voor je heeft, is van het merk Florabest en is gemaakt van geolied acaciahout. Het gaat om een stevig ding, dat uiteraard ook weerbestendig is. Aan ├ę├ęn van de zijkanten vinden we twee grote wielen, terwijl de zijkant daar tegenover is uitgerust met een wagengreep. Hierdoor kun je je spulletjes makkelijk overal heen verplaatsen en zou je het ding bijvoorbeeld ook als serveerwagen kunnen inzetten.

Lidl barbecue wagen

Groot werkvlak en extra plateau

Je kunt aan de slag met een groot ingezet werkvlak met een extra plateau en een lade. Ook is er een handig rek met zes metalen haken, waar je bijvoorbeeld je bbq accessoires op zou kunnen hangen.  Verder vinden we aan de zijkant nog vier metalen haken en een flessenopener om snel je biertjes voor je open te maken. De maximale belastbaarheid is 60 kg, dus denk erom dat je niet helemaal uit je dak kunt gaan met stapels vlees. Qua afmetingen moet je denken aan 91 x 44 x 142,5 cm.

Lidl barbecue wagen

Vanaf vandaag bij Lidl

Je kunt de barbecue wagen vanaf maandag 15 juli bij Lidl scoren voor 59,99 euro.  Hiermee krijg je een mooie korting van 33 procent, aangezien het wagentje normaal gesproken met een prijskaartje van 89,99 euro komt. En als je dan toch bij Lidl bent, kun je ook meteen gaan voor de smoker barbecue die ze op het moment in de aanbieding hebben. Hiermee rook je helemaal zelf je vlees en vis.

LIdl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: barbecue wagen
Sluiten