Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 20 jun 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: barbecue-borstel met sproeifunctie

Hoewel het officieel nog geen zomer is, lijkt het zomerse weer alvast een onofficiële start te hebben gemaakt met het nieuwe seizoen. Voor veel mensen is iets dat absoluut bij de zomer hoort, lekker eten grillen op de barbecue. En inderdaad kan bijna niks op tegen die heerlijke gerookte smaak van barbecue vlees. Achteraf heb je helaas wel een behoorlijk werk met het schoonmaken van je bbq. Om dat schoonmaken wat makkelijker voor je te maken, kun je echter bij Lidl terecht voor een handige barbecueborstel.

Verwijderbare borstelkop

Met de barbecueborstel kun je snel en grondig het roet en achtergebleven barbecueresten verwijderen van het rooster. Ten is eerste is de borstel namelijk uitgerust met een RVS schraper. Hiervan kun je de borstelkop makkelijk verwijderen, zodat je na het schoonmaken van je barbecue ook de borstel weer makkelijk schoon kunt krijgen.

Handige sproeifunctie

Daarnaast heeft de Lidl barbecueborstel ook een sproeifunctie om het schrapen wat soepeler te laten verlopen. Aan de bovenkant vind je een reservoir met een capaciteit van 113 ml. Hierin kun je bijvoorbeeld water stoppen met of zonder schoonmaakmiddel. Met de handel aan de onderkant kun je vervolgens tijdens het schoonmaken lekker sproeien om alles spik en span te krijgen.

Lidl barbecueborstel Lidl barbecueborstel

Lidl webshop

Je kunt de barbecueborstel deze week bij Lidl scoren voor 5,99 euro. Daarnaast vind je hem ook in de Lidl webshop en kun je hem binnen vijf dagen thuis verwachten. Uiteraard komen er dan wel verzendkosten bij. Mocht je er nou echt voor willen gaan en niks aan het lot over willen laten, kun je bij AliExpress een multifunctionele barbecue thermometer scoren om altijd verzekerd te zijn van perfect gegrild vlees.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: barbecue-borstel met sproeifunctie
Sluiten