Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 20 sep 2018

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: beveiligingscamera

Hoewel er landen zijn waar de criminaliteit veel groter is, komt het toch ook in Nederland behoorlijk vaak voor dat er wordt ingebroken. Als er bij jou nog nooit is ingebroken mag je jezelf gelukkig prijzen, maar het is toch verstandig om hier maatregelen tegen te nemen. Lidl heeft deze week hiervoor een handige beveiligingscamera in de aanbieding, die mogelijke inbrekers afschrikt en je helpt om alles in de gaten te houden.

Voor binnen en buiten

De beveiligingscamera kun je zowel binnen als buiten gebruiken en gezien de lage prijs zou je er misschien zelfs binnen en buiten één kunnen hangen. Zo zie je meteen of er dubieuze dingen in en rondom het huis gebeuren, maar je zou de camera natuurlijk ook kunnen gebruiken om bijvoorbeeld de babykamer in de gaten te houden.

Lidl beveiligingscamera

Beveiligingscamera met nachtzicht

Acht infrarood LED-lampjes zorgen ervoor dat je in het donker tot maximaal vijf meter precies kunt zien wat er allemaal gebeurt en overdag kun je kleurenbeelden ontvangen op je TV-ontvanger of recorder met een video-ingang. Deze beelden hebben een resolutie van 640 x 480 pixels. Mocht er inderdaad iets niet pluis zijn, heb je met je recorder meteen ook het bewijs.

Lidl beveiligingscamera

Geïntegreerde microfoon

Verder heeft de beveiligingscamera een geïntegreerde microfoon, zodat je ook de bijbehorende geluiden kunt horen. Dankzij de flexibel instelbare kop en de 18 meter lange kabel, zou je geen probleem moeten hebben met het optimaal positioneren van het apparaat. Het montagemateriaal krijg je er gelukkig ook bij, zodat je meteen aan de slag kunt.

Lidl beveiligingscamera

Online bestellen

Je vindt de beveiligingscamera in de webshop van Lidl, waar hij momenteel is afgeprijsd van 29,99 euro naar 19,99 euro. Mocht je hem bestellen, kun je hem binnen vier werkdagen op de stoep verwachten. Als je voor een wat minder opvallende oplossing wilt gaan, kun je ook eens de LightCam bekijken. Dit is een slimme lamp, die stiekem ook een beveiligingscamera is.

Lidl

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: beveiligingscamera
Sluiten